Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjærs første ord: - Vi hadde forskjellig filosofi

Ønsker klubben lykke til.

FERDIG I CARDIFF:  Ole Gunnar Solskjær. FOTO: NTB SCANPIX
FERDIG I CARDIFF: Ole Gunnar Solskjær. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær (41) tar til etterretning at hans tid i Cardiff er over.

I en uttalelse fra klubben torsdag ettermiddag, der avgangen bekreftes, sier nordmannen:

- Jeg vil takke Vincent (Tan) for at han ga meg muligheten til å trene Cardiff. Han har min fulle respekt, og jeg ønsker ham lykke til i forsøket på å skape en suksessfull fotballklubb.

- Likevel: Vi hadde forskjellig filosofi om hvordan klubben skal ledes. Det fikk meg til å tre til side, slik at klubben kan fortsette i den retning Vincent ønsker.

Talentfulle spillere Solskjær fortsetter:

- Jeg forlater en klubb med mange talentfulle spillere. Jeg ønsker å takke dem for innsatsen, og håper å se dem kjempe om opprykk denne sesongen.

- Jeg vil også takke Mehmet Dalman (styreformann) for hans lojale støtte, og jeg føler at jeg har fått en venn.

Kunne ikke forsvares Cardiff-eier Vincent Tan ansatte Solskjær i januar. I klubbens uttalelse sier han:

- Ole ble engasjert av Cardiff, i en tro på at vi skulle berge plassen i Premier League. Dessverre skjedde ikke dette.

- Etter at klubben rykket ned, rådet mange meg til å la ham gå. Men jeg bestemte meg for å beholde Ole i The Championship. Dessverre forsvarer ikke resultatene i det siste at Ole fortsetter som Cardiff-manager.

- Ole har vært ærlig og jobbet hardt. Men dessverre har ikke resultatene talt til hans fordel. Så lenge jeg eier klubben, vil Ole og hans familie alltid være velkommen i losjen til styrelederen, som mine gjester.

- Jeg ønsker Ole lykke til i framtida. Vi har startet prosessen med å finne hans erstatter.

- Fantastisk profesjonell Styreformann Mehmet Dalman sier:

- Etter å ha snakket med Ole, og kommet fram til en løsning for alle parter, er jeg lei meg for å meddele at det er i klubbens interesse å skille lag.

- Ole har vært fantastisk profesjonell i jobben. På grunn av forskjellig filosofi i tilnærmingen til spillet, har vi besluttet å skille lag.

- Han og familien vil alltid være velkommen til Cardiff. Jeg vet at jeg har fått en god venn. Jeg ønsker ham vel, og er trygg på at han vil få suksess i framtida.

• Danny Gabbidon og Scott Young vil lede laget mot Derby lørdag. Begge kommer fra Cardiff-systemet.

UTEN SOLSKJÆR:  Ingen Ole Gunnar Solskjær var å se på dagens Cardiff-trening. Noen timer seinere viste det seg at det hadde sin helt naturlige forklaring.  Foto: Sjur Stølen / Dagbladet
UTEN SOLSKJÆR: Ingen Ole Gunnar Solskjær var å se på dagens Cardiff-trening. Noen timer seinere viste det seg at det hadde sin helt naturlige forklaring. Foto: Sjur Stølen / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media