Solskjærs gåtefulle liv: Nye detaljer

Den ene dagen var han en av verdens mest omtalte fotballmanagere. Så ble Ole Gunnar Solskjær plutselig borte. Dagbladet har sjekket hva han bruker penger på - og hvordan livet hans er utenfor rampelyset.

SISTE KAMP: Dette er ett av de siste bildene som ble tatt av Ole Gunnar Solskjær som Manchester United-trener. Bildet er tatt kvelden han kom hjem til Manchester etter 1-4-tapet mot Watford. Dagen etter fikk han sparken. Dagbladet forteller hvilken rute han senere har valgt i livet sitt. Foto: NTB
SISTE KAMP: Dette er ett av de siste bildene som ble tatt av Ole Gunnar Solskjær som Manchester United-trener. Bildet er tatt kvelden han kom hjem til Manchester etter 1-4-tapet mot Watford. Dagen etter fikk han sparken. Dagbladet forteller hvilken rute han senere har valgt i livet sitt. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer