Ole Gunnar Solskjær om tiden som Premier League-manager

Solskjærs innrømmelse fra Cardiff-epoken: - Det er én ting jeg angrer på. Jeg har tenkt mye på det

Ole Gunnar Solskjær erkjenner at han ikke var en så moden fotballtrener som han trodde da han fikk sjansen som Premier League-manager.

IKKE KLAR: Ole Gunnar Solskjær mener at han ikke var så klar som han trodde for en managerkarriere i Premier League. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
IKKE KLAR: Ole Gunnar Solskjær mener at han ikke var så klar som han trodde for en managerkarriere i Premier League. Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær (44) hadde en legendarisk karriere som fotballspiller, ikke minst under sir Alex Fergusons vinger i Manchester United. Den lærdommen har han forsøkt å ta med seg inn i trenerkarrieren.

Et av momentene har vært tilnærmingene til bruk av stillerstallen og omfattende rotering. Der Rosenborg har hatt mest suksess med å kjøre en fast stamme inn i deres 4-3-3-system, har Solskjær rotert flittig i en stor og jevn stall.

I likhet med Ferguson oppnåde Solskjær suksess med dette i sin første periode som Molde-trener med to strake seriegull i sine to første sesonger, før han fulgte opp med cupgull i sesong nr. 3. Da gikk veien videre til Cardiff og Premier League.

Der videreførte Solskjær strategien om flittig rotering i laget. Til Dagbladet forteller spisslegeden at han angrer på akkurat det.

- Jeg lærte mye i Cardiff og ville ikke vært foruten den tiden. Jeg har reflektert mye over det som skjedde og innser at jeg kanskje ikke var så god og moden trener som jeg trodde. Tre år i Molde var ikke nok likevel, sier Solskjær til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer