Solskjærs løfte: - Ingen unnskyldninger

Ole Gunnar Solskjær hinter til en travel sommer for United.

VIL FORBEDRE SEG: Ole Gunnar Solskjær lover at de kommer til å stille forberedt inn mot oppkjøringa til sesongstart i Premier League. Foto: REUTERS / Peter Powell / NTB Scanpix
VIL FORBEDRE SEG: Ole Gunnar Solskjær lover at de kommer til å stille forberedt inn mot oppkjøringa til sesongstart i Premier League. Foto: REUTERS / Peter Powell / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var ikke mange som ble imponert over hva Manchester United presterte i sesongen som pågikk. De endte til slutt på en skuffende 6. plass, og Ole Gunnar Solskjær klarte ikke å få klubben blant de fire beste, som mange fans ønsket.

Det starta veldig bra for Solskjær da han tok over like før nyttår, og han slo blant annet ut PSG ved hjelp av et fantastisk comeback der de snudde 0-2 til 3-3 sammenlagt. Men rundt mars sviktet laget prestasjonsmessig og resultatmessig, og nå må Solskjær finne en plan på hvordan skuta skal snus.

Hevder nedturen gir energi

Det er altså rundt fem måneder siden nordmannen tok over United, og han forteller at han merker at jobben er krevende. Likevel hevder han at det ikke bare er negativitet som følger med de svake resultatene.

- Jeg har bare vært her i fem måneder, men du får mer energi av å jobbe, og noen ganger får du mer energi når det går imot deg, sier Solskjær til MUTV, og fortsetter:

- Man får mer energi fordi man har en vilje om å komme tilbake som et bedre lag og en bedre trener, og for å hjelpe spillerne i å bli bedre. Det er fint å vinne, ikke misforstå meg. Men når man har hatt den sesongen man har hatt, så tror jeg alle vil vise hva vi kan, fordi de er stolte spillere og vi er stolte trenere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer