Solskjærs nye mesterplan

Luke Shaw: - Vi skal bli et nytt Manchester United.

FORBEREDER NY SESONG: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møter Tottenham i International Champions Cup torsdag. Foto: NTB scanpix
FORBEREDER NY SESONG: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United møter Tottenham i International Champions Cup torsdag. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United forbereder torsdagens møte med Tottenham i International Champions Cup. Kampen spilles på Hongkou stadion i Shanghai.

Hver dag trenes det knallhardt der borte i Asia. Ole Gunnar Solskjær (46) vil ha spillerne opp på et høyere fysisk nivå. Venstreback Luke Shaw (24) er fornøyd med pre-season så langt. Også fordi han mener vi kommer til å se en ny utgave av United fra kommende sesong.

- Forrige sesong var en stor skuffelse. Det vil bli et nytt United denne sesongen, spesielt med de nye ideene den nye manageren har kommet med, sier Shaw, ifølge Manchester Evening News.

- Vi har jobbet mye med taktikk. Presshøyde. Når vi skal gjøre hva i hvilke øyeblikk. Vi skal holde ballen i laget. Han (Solskjær) vil at vi skal spille oss ut bakfra. Det er litt andre regler nå for når du kan gå inn i boks, og vi har jobbet med dette på trening. Vi skal beholde ballen mer og spille som et stort lag, et godt lag. Vi ønsker å vinne kamper. Men vi ønsker også å ha ballen mye, røper Shaw.

24-åringen lot ordene falle på toppen av taket til The Fullerton Hotel i Singapore. Anledningen var et sponsorarrangement. Og Shaw framstår som optimistisk på Uniteds vegne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer