Mange skader i Man. United:

Solskjærs skrekkliste før PSG-kampen

Må klare seg uten ti spillere.

STOR TEST: Manchester United og Ole Gunnar Solskjær møter PSG med hele ti spillere ute. Foto: Martin Rickett/PA via AP
STOR TEST: Manchester United og Ole Gunnar Solskjær møter PSG med hele ti spillere ute. Foto: Martin Rickett/PA via APVis mer

Manchester United har en vrien oppgave med å snu 0-2 i returkampen mot Paris Saint-Germain i den franske hovedstaden onsdag kveld.

Oppgaven blir ikke lettere for United-manager Ole Gunnar Solskjær når han ser på lista over spillere som er utilgjengelige.

Solskjær har faktisk et helt lag (bortsett fra keeper) ute med skader eller suspensjoner.

Før PSG-kampen er hele ni spillere skadd - og i tillegg er Paul Pogba suspendert etter der røde kortet i kampen på Old Trafford sist.

Lista viser følgende:

Skader: Anthony Martial, Juan Mata, Antonio Valencia, Matteo Darmian, Phil Jones, Ander Herrera, Nemanja Matic, Jesse Lingard og Alexis Sanchez.

Suspensjoner: Paul Pogba.

Det er Manchester Evening News som drar fram den uhyggelige lesningen for United-fansen.

- Det blir en stor oppgave. Vi har kvalitetsspillere, men la oss se hvor mange som blir klare. Det er kanskje den største utfordringen, sier Solskjær.

SKADD: Anthony Martial rekker ikke PSG-kampen, ifølge Solskjær. Foto: Reuters/Jason Cairnduff/File Photo
SKADD: Anthony Martial rekker ikke PSG-kampen, ifølge Solskjær. Foto: Reuters/Jason Cairnduff/File Photo Vis mer

PSG i form

På spørsmål om han tror noen av sine haltende stjerner blir friske, er nordmannen skeptisk.

- Nei, jeg tror egentlig ikke det, sier Solskjær om skadelista på ni mann.

Siden 0-2-tapet for PSG 12. februar har Manchester United slått Chelsea (2-0), Crystal Palace (3-1) og Southampton (3-2). I tillegg ble det 0-0 i storkampen mot Liverpool.

Nå står Solskjær foran sin vanskeligste oppgave som United-sjef.

- De (PSG) har selvtillit etter inn mot kampen og vet at de har 2-0 i bagasjen. Vi vet det blir tøft. Vi har mange skader og møter et veldig bra lag, sier den tidligere Molde-treneren.

Solskjær har vært med på snuoperasjoner tidligere. Da United vant Champions League i 1999, var laget i alvorlig trøbbel mot Juventus i semifinalen. Den første kampen endte 1-1 på Old Trafford.

Snudde i 1999

I returoppgjøret i Italia gikk Juventus opp i 2-0-ledelse etter 11 minutter. Scoringer av Roy Keane (24), Dwight Yorke (34) og Andy Cole (84) snudde til United-seier og finaleplass.

- Da Juventus gikk opp til 2-0, trodde vi at vi var ute. Men du får ny giv med et bortemål. Så fikk vi 2-2 og Juventus fikk panikk, sier Solskjær.

PSG viser form i den franske ligaen. Laget lå overraskende under borte mot Caen med en drøy halvtime igjen lørdag, men så våknet Kylian Mbappé og avgjorde kampen egenhendig til 2-1.

Det var hans sjette mål på de siste fire kampene i serien.

Franskmannen er soleklar toppscorer i Ligue 1 med sine 24 scoringer denne sesongen, skriver NTB. 20-åringen har nettet sju ganger mer enn nestemann på lista, som er hans lagkamerat Edinson Cavani.