Mange skader i Man. United:

Solskjærs skrekkliste før PSG-kampen

Må klare seg uten ti spillere.

STOR TEST: Manchester United og Ole Gunnar Solskjær møter PSG med hele ti spillere ute. Foto: Martin Rickett/PA via AP
STOR TEST: Manchester United og Ole Gunnar Solskjær møter PSG med hele ti spillere ute. Foto: Martin Rickett/PA via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Manchester United har en vrien oppgave med å snu 0-2 i returkampen mot Paris Saint-Germain i den franske hovedstaden onsdag kveld.

Oppgaven blir ikke lettere for United-manager Ole Gunnar Solskjær når han ser på lista over spillere som er utilgjengelige.

Solskjær har faktisk et helt lag (bortsett fra keeper) ute med skader eller suspensjoner.

Før PSG-kampen er hele ni spillere skadd - og i tillegg er Paul Pogba suspendert etter der røde kortet i kampen på Old Trafford sist.

Lista viser følgende:

Skader: Anthony Martial, Juan Mata, Antonio Valencia, Matteo Darmian, Phil Jones, Ander Herrera, Nemanja Matic, Jesse Lingard og Alexis Sanchez.

Suspensjoner: Paul Pogba.

Det er Manchester Evening News som drar fram den uhyggelige lesningen for United-fansen.

- Det blir en stor oppgave. Vi har kvalitetsspillere, men la oss se hvor mange som blir klare. Det er kanskje den største utfordringen, sier Solskjær.

SKADD: Anthony Martial rekker ikke PSG-kampen, ifølge Solskjær. Foto: Reuters/Jason Cairnduff/File Photo
SKADD: Anthony Martial rekker ikke PSG-kampen, ifølge Solskjær. Foto: Reuters/Jason Cairnduff/File Photo Vis mer

PSG i form

På spørsmål om han tror noen av sine haltende stjerner blir friske, er nordmannen skeptisk.

- Nei, jeg tror egentlig ikke det, sier Solskjær om skadelista på ni mann.

Siden 0-2-tapet for PSG 12. februar har Manchester United slått Chelsea (2-0), Crystal Palace (3-1) og Southampton (3-2). I tillegg ble det 0-0 i storkampen mot Liverpool.

Nå står Solskjær foran sin vanskeligste oppgave som United-sjef.

- De (PSG) har selvtillit etter inn mot kampen og vet at de har 2-0 i bagasjen. Vi vet det blir tøft. Vi har mange skader og møter et veldig bra lag, sier den tidligere Molde-treneren.

Solskjær har vært med på snuoperasjoner tidligere. Da United vant Champions League i 1999, var laget i alvorlig trøbbel mot Juventus i semifinalen. Den første kampen endte 1-1 på Old Trafford.

Snudde i 1999

I returoppgjøret i Italia gikk Juventus opp i 2-0-ledelse etter 11 minutter. Scoringer av Roy Keane (24), Dwight Yorke (34) og Andy Cole (84) snudde til United-seier og finaleplass.

- Da Juventus gikk opp til 2-0, trodde vi at vi var ute. Men du får ny giv med et bortemål. Så fikk vi 2-2 og Juventus fikk panikk, sier Solskjær.

PSG viser form i den franske ligaen. Laget lå overraskende under borte mot Caen med en drøy halvtime igjen lørdag, men så våknet Kylian Mbappé og avgjorde kampen egenhendig til 2-1.

Det var hans sjette mål på de siste fire kampene i serien.

Franskmannen er soleklar toppscorer i Ligue 1 med sine 24 scoringer denne sesongen, skriver NTB. 20-åringen har nettet sju ganger mer enn nestemann på lista, som er hans lagkamerat Edinson Cavani.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer