Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solskjærs skrekktall

Ole Gunnar Solskjærs Manchester United hadde ingen god dag på jobben i går.

SLITER: Manchester United skapte lite sjanser mot Wolves på lørdag. Foto: Robin Parker / Sportimage via PA Images / NTB Scanpix
SLITER: Manchester United skapte lite sjanser mot Wolves på lørdag. Foto: Robin Parker / Sportimage via PA Images / NTB Scanpix Vis mer

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United mislyktes nok en gang med å slå Wolverhampton lørdag kveld. Det er femte kampen på rad at de ikke klarer å slå ulvene. Wolves kan se ut til å ha blitt Solskjærs marerittmotstander.

Lørdagens 0-0-resultat betyr at Solskjær og United må ut i omkamp for å avgjøre hvem som skal gå videre. Det er ingen god nyhet i et ellers tett kampprogram.

Gårsdagens kamp ble et bunnpunkt for United statistisk sett. For de røde djevlene klarte ikke å få et eneste skudd på mål mot Wolves. Det har ikke skjedd siden januar 2015. Det var også i FA-cupen mot Molineux.

Wolves hadde på sin side tre skudd på mål.

Første gang siden 2004

- Jeg er mer fornøyd med omkamp enn å ryke ut. Dette er en tøff plass å komme, sa Solskjær på gårsdagens pressekonferanse, ifølge BBC.

- Du kan si at Marcus (Rashford) sitt skudd ikke går på mål, men det hadde gått inn om ikke Conor Coadys hæl hadde vært der, sa Solskjær ifølge Sky Sports.

Det skal sies at Rashford hadde et skudd som smalt i tverrliggeren, men altså ikke på mål.

Dette er første gangen siden 2004 at United ikke har klart å score et mål mot Wolves - altså 16 år siden.

Nordmannen har en begredelig seiersprosent også.

Den er nå nede på 37 prosent i alle turneringer siden han tok over som permanent manager i United.

Det er betydelig svakere enn José Mourinho med 58 prosent, David Moyes med 52 prosent og Louis van Gaal, som også har 52 prosent seire.

Linkes til stjerner

Likevel virker det foreløpig som at han har god tillit hos United, og nå i januar vil det komme mange rykter rundt spillere som kan komme inn.

Det kan for eksempel godt hende at noen sjanseskapere kan komme inn i klubben. Spillere som James Maddison og Christian Eriksen har blitt nevnt som mulige signeringer.

Solskjær har mulighet til å rette på skrekkstatistikken allerede på tirsdag. Da står Pep Guardiolas Manchester City på motsatt banehalvdel i ligacupen. Nok en tøff motstander for de røde djevlene.