Solskjærs store comeback-år

Solskjær ser framover med glede

For ett år siden var Ole Gunnar Solskjærs fotballframtid uviss. Nå ser han framover med glede og forventning.

- For ett år siden drømte jeg bare om det jeg opplever nå. Da var det reservelagskamper, nå er det landskamper og viktige kamper i serie og cup. Jeg ser veldig lyst på framtiden, og jeg nyter det jeg er med på, sier han.

Solskjærs lange vei tilbake etter de alvorlige kneproblemene er blant de mest imponerende norske idrettsprestasjoner i dette århundre.

- Jeg beholdt troen på at det kunne gå. Nå opplever jeg det jeg jobbet for. Landslaget står foran et veldig viktig år med EM-kvalifisering, og det blir tre-fire veldig spennende måneder med Manchester United, sier han til NTB.

Det er mange gode spisser i United, og ingen får spille hele tiden. Men Solskjær vet at han er i sjefens planer.

- Jeg kommer til å få spille fotball, det vet jeg. Han er nok best av alle til å rotere på laget, sjefen min, sier han om Alex Ferguson.

Onsdag er han på oppdrag for sin andre sjef, Åge Hareide, i sin 67. landskamp.

(NTB)

COMEBACKET:For ett år siden så det mørkt ut for Ole Gunnar Solskjær. Nå er det utsikter til både landslagsspill og seriegull med Manchester United. Foto: SCANPIX
COMEBACKET:For ett år siden så det mørkt ut for Ole Gunnar Solskjær. Nå er det utsikter til både landslagsspill og seriegull med Manchester United. Foto: SCANPIX Vis mer