Soltvedt blir i Southampton

Trond Egil Soltvedt slår ihjel ryktene om at han er på vei til Viking. - Jeg skal fortsette å kjempe for en plass på laget, sier Soltvedt.

Trond Egil Soltvedt ble kjøpt fra Coventry av eks-manager Dave Jones like etter seriestart denne sesongen for 4 millioner kroner. Den siste tida har Soltvedt slitt benken. Viking skal ha vært interessert i å leie Soltvedt, men Soltvedt akter å bli i England.

- Ingen spiller er fornøyd med ikke å være på laget, men det betyr ikke at jeg vil bort. Jeg har to år igjen av kontrakten og jeg vil fortsette å spille for Southampton. Jeg skal fortsette å kjempe for en plass på laget, sier Trond Egil Soltvedt til SkySports.

Soltvedt har spilt 26 kamper og scoret to mål siden han kom til Southampton, men siden klubben kjøpte Jo Tessem fra Molde før jul har det blitt mindre spilletid på Soltvedt. Soltvedt har bare spilt en kamp fra start siden nyttår. Da tapte Southampton 0-5 for Newcastle.

- Jeg skal gjøre så godt jeg kan på trening og holde hodet oppe og vente på min sjanse. Når den kommer skal jeg gjøre mitt beste.

thomas.kristensen@dagbladet.no