SVENSKER TROR PÅ SVENSKER. Svenske spillere tror ikke på norske hester. Og da veltet det mlllioner over grensa til Norge. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
SVENSKER TROR PÅ SVENSKER. Svenske spillere tror ikke på norske hester. Og da veltet det mlllioner over grensa til Norge. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Solvalla en norsk gullgruve

Norske spillere henter millioner.

Solvalla en norsk gullgruve

||| • Klikk her og grip sjansen. Norske spillere hentet enorme gevinster på Solvalla lørdag!

Norske spillere tok for seg så det monnet på Solvalla lørdag.

Hele ti millioner i overskudd lover godt foran søndagens Elitlopp.

-En fantastisk dag for norske spillere, sier rikstotodirektør Harald Dørum.

Svenske spillere tror på svenske hester. Og dermed brøt det ut full jubel blant norske spillere da den norske hesten Yarrah Boko vant Harper Hanovers Lopp i den sjuende og siste V75-avdelingen.

Alle de fem norske suksesskupongene hadde banker på Yarrah Boko. Sju rette ga 3,5 millioner kroner.

Innsats på 24 kroner

Den ene kupongen som ga sju rette kostet 24 kroner! Det var også to lyntotokuponger som ga full pott. Innsatsen her var 100 og 200 kroner. Et andelslag som er Rikstotos nye tilbud til spillere ga også full suksess.

-Det er stort for en trener å vinne løp på Solvalla Elitloppshelgen. Og så er det jo moro at norske spillere vinner på norske hester, sa trener Trond Anderssen etter seieren med Yarrah Boko.

Jan Erik Andersen som eier Yarrah Boko hadde satset 20.000 kroner i luka på sin hest i vinnerspillet. Det fikk han ganget ut med 3,5 da han gikk tilbake til den samme luka.