Solveig erklært kampklar mot Kina

Men gråt på benken. - Kan ha vært gledestårer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

 Det hersket forvirring rundt Solveig Gulbrandsen i dag. Først trente hun for fullt og ble erklært kampklar, så gråt hun på benken og gikk i bussen uten å ville snakke med pressen.

- Solveig følte ikke at hun hadde ork til å snakke med noen. Hun vil ha fred og ro til å fokusere på VM-kvartfinalen mot Kina, forklarte landslagssjef Bjarne Berntsen.

Gulbrandsen gjennomførte Norges trening på Jianghan Erqiao idrettssenter i fin stil. Hun virket overhodet ikke hemmet av kneskaden i spillsekvensen, kastet seg inn i dueller og markerte seg med susende skudd.

Skal vurdere 

- Vi hadde en liten prat etter treningen, som avtalt, og hun følte seg fin. Vi observerte at hun tråkket til 100 prosent, og da er hun klar til kamp, sa lege Kristin Grefberg.

Berntsen var ikke like kategorisk da han uttalte seg rett etter treningen.

- Vi skal sammen med Solveig og det medisinske støtteapparatet gjøre en vurdering, men sannsynligheten taler for at hun iallfall ikke spiller hele kampen, sa han.

Omtrent samtidig ble Solveig Gulbrandsen observert gråtende på benken, og så gikk hun i garderoben. I motsetning til de andre spillerne kom hun ikke ut igjen for å prate med de mange norske og kinesiske journalistene, men gikk rett i bussen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer