Solveig frykter for karrieren

Sliter med Solskjær-skade. - Jeg burde sikkert ha tatt en prat med ham, sier Gulbrandsen.

FRYKTER FOR KARRIEREN: Solveig Gulbrandsen sliter med en bruskskade i høyre kne og frykter for karrieren.Foto:  Bjørn Sigurdsøn  / SCANPIX
FRYKTER FOR KARRIEREN: Solveig Gulbrandsen sliter med en bruskskade i høyre kne og frykter for karrieren.Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIXVis mer

|||(Dagbladet.no): Landslagspiller Solveig Gulbrandsen sitter igjen på sidelinja når Stabæk tar imot Trondheims-Ørn på Fornebu i morgen.

Årsaken er en bruskskade i høyre kne - samme type skade som til slutt tvang Ole Gunnar Solskjær til å legge opp. Gulbrandsen frykter også for sin karriere.

- Akkurat nå er det usikkert om jeg må operere. Men hvis jeg må det, er jeg ikke sikker på at jeg kommer til å fortsette, forteller 28-åringen til Dagbladet.

Forklaringen er enkel.

- Jeg føler at jeg har opplevd det meste jeg kan oppleve, så jeg vet ikke om jeg orker å gå på en slik operasjon, sier midtbanespilleren, som har en svært rikholdig karriere bak seg.

Håpet ikke ute
Det betyr ikke at håpet er helt ute. Planen er å se om restitusjon og opptrening i seg sjøl kan hjelpe.

- Jeg håper og tror at jeg kan få trent meg opp, slik at jeg iallfall får med meg EM og siste del av Toppserien, sier hun.

Fotball-EM går av stabelen i Finland, i slutten av august og starten av september.

Solskjær gjennomgikk flere operasjoner (med påfølgende restitusjonsperioder), i et håp om å redde sin karriere. Men for to år siden plasserte han til slutt skoene på hylla.

- Jeg burde sikkert ha tatt en prat med Solskjær, kommenterer Gulbrandsen.