GIR SEG: Solveig Gulbrandsen scorer under landskampen I fotball kvinner mellom Norge og Albania på Sarpsborg stadion lørdag ettermiddag.  Kampen endte 7-0 til Norge. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
GIR SEG: Solveig Gulbrandsen scorer under landskampen I fotball kvinner mellom Norge og Albania på Sarpsborg stadion lørdag ettermiddag. Kampen endte 7-0 til Norge. Foto: Berit Roald / NTB scanpixVis mer

Solveig Gulbrandsen legger opp - igjen

Annonserte karriereslutten på Twitter.

Landslagsveteran Solveig Gulbrandsen (32) vil ikke mer. Hun gir seg på landslaget og spille sin siste sesong for Vålerenga i eliteserien.

Det var etter onsdagens VM-kvalifiseringskamp mot Nederland (seier 2-1) at hun kom med følgende melding på Twitter:

«172 kamper, 50 mål og EM-sølv. Da er d greit å gi seg! Oddsen blir lav for et nytt comeback denne gang»

Comeback tidligere Hun var med på Norges gullag i Sydney-OL 2000, og tok EM-sølv i 2005 og 2013. Denne gangen er hun sikker på at det ikke blir noe nytt comeback. Hun tror ikke folk tar beskjeden helt alvorlig.

- Jeg har jo lagt opp og gjort comeback før, så det er kanskje derfor folk ikke tror på meg. Men jeg tviler på at jeg spiller neste år altså, sier 32-åringen til VG.

Norge på topp I 2010 la hun opp for første gang. Da var hun gravid med barn nummer to, og trodde hun hadde lagt fotballskoene på hylla for godt.

- Det virket mer naturlig å legge opp sist. Jeg var gravid med barn nummer to, og trodde liksom det var ferdig, forteller 32-åringen ifølge VG.

Norge har vunnet alle sine tre kamper så langt kvalifiseringen til verdensmesterskapet i Canada i 2015 og leder gruppen.

(NTB)