Solveig raser mot børsen

Landslagsstjernen oppgitt etter 4-1-seier.

(Dagbladet.no:) Lørdag banket Kolbotn fjorårets dobbelvinner Røa 4-1 i Toppserien, og holder dermed stand på toppen av tabellen.

- Vi kjempet og vant som et lag, skriver Solveig Gulbrandsen på sin hjemmeside.

Hun er derimot svært skuffet over det hun leste i avisene dagen etter.

- For de som leser aviser kan man lure på om VG og Dagbladets børsskrivere har vært på samme kamp! Det er umulig å slå Røa 4-1 med 7 av 11 spillere som får fra 1 til 3 poeng på børsen, skriver landslagsstjernen.

Før hun fortsetter:

- At Røa fikk totalt 25 poeng på 11 spillere tilsier vel at de burde drevet med en annen idrett, eller kanskje det er VGs utsendte som ikke har peiling på fotball?

Hun reagerer på det hun mener ikke er samsvar i de forskjellige referatene og karaktersettingene.

- Det er synd at topplaget i serien får 39 poeng mens Team Strømmen får 58 poeng. Vi burde kanskje gi fra oss førsteplassen. Eller, Asker fikk faktisk 65, så da holder ikke våre prestasjoner til medalje en gang.

SLÅR TILBAKE: Solveig Gulbrandsen er oppgitt over børskarakterene. Foto: BJØRN LANGSEM
SLÅR TILBAKE: Solveig Gulbrandsen er oppgitt over børskarakterene. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer

- Tonje Hansen fikk 1, Isabell fikk 3 og Lene fikk 2 poeng. I garderoben i pausen og etter kampen fikk disse spilleren mye av æren for at vi vant kampen. Så jenter, drit i VG - dere gjorde en kjempekamp. Og til alle andre som følger med på kvinnefotball, les heller Dagbladet etter våre hjemmekamper.