DÅRLIG STEMNING: - Stemningen er ikke god i garderoben nå. Alle har det vondt, i det siste har det vært det vært som å være i bokseringen og bli knocket ned gang etter gang. Vi rekker ikke engang å reise oss før vi går i bakken igjen, sier Lars Bohinen.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
DÅRLIG STEMNING: - Stemningen er ikke god i garderoben nå. Alle har det vondt, i det siste har det vært det vært som å være i bokseringen og bli knocket ned gang etter gang. Vi rekker ikke engang å reise oss før vi går i bakken igjen, sier Lars Bohinen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

- Som å ha vært i bokseringen

Lars Bohinen mener Sandefjord er mørbanket som etter å ha vært i bokseringen og blitt knocket ned.

TRONDHEIM (Dagbladet): Etter en god start på sesongen har Sandefjord nå gått på smell etter smell. Riktig ille ble det med 1-5 på Lerkendal i kveld.

- Stemningen er ikke god i garderoben nå. Alle har det vondt, i det siste har det vært det vært som å være i bokseringen og bli knocket ned gang etter gang. Vi rekker ikke engang å reise oss før vi går i bakken igjen.

Sandefjord ligger nå tredje sist på tabellen etter to seire (to første hjemmekampene) og syv tap.

- Alt går imot oss nå. I dag hadde vi en klar plan, men så får vi en uheldig baklengs allerede etter to og et halvt minutt. Typisk at vi først taper en duell, så går skuddet via en spiller og i mål, sier Lars Bohinen.

Reiste seg èn gang

Etter det målet klarte imidlertid Sandefjord å reise seg igjen. De spilte seg inn i kampen, og fikk 1-1 etter frispark og heading på bakerste ved Erik Mjelde.

- Men så slipper vi inn et mål som vi ikke skal slippe inn ved 2-1. Ja, det er en glimrende gjennombruddspasning, men det er ikke slike mål vi skal slippe inn, sier Lars Bohinen.

- Må jobbe hardt

Etter dette så Rosenborg seg aldri tilbake, og Sandefjord ble til slutt ydmyket med 1-5.

- Vi gjør feil etter feil og det blir vi hardt straffet for. Vi får svi for hver eneste feil vi gjør, og slik har det vært i mange kamper nå. Det må vi gjøre noe med, sier Sandefjord-treneren.

Og resepten for å komme seg ut av uføret er enkel.

- Det er kun hardt arbeid på trening som hjelper fremover, sier Bohinen etter smellen på Lerkendal.