- Som å pines sakte

Alan Curbishleys jobb er trygg, forsikrer West Ham-ledelsen.

(Dagbladet.no): Charlton - West Ham 4-0:

West Ham ble nr. 9 i comebacket i Premier League forrige sesong. I år skulle klubben kjempe om europacup. Men slik har det ikke gått.

Suksessmanager Alan Pardew fikk sparken etter eierskiftet i oktober. Etterfølger Alan Curbishley fikk en pangåpning med tre poeng mot ligaleder Manchester United. Siden har det ikke blitt en eneste ligaseier.

På ti kamper.

Det foreløpige bunnivået kom i ettermiddag. Mot nestjumbo Charlton, Curbishleys arbeidsgiver gjennom 15 sesonger, ble the Hammers utklasset 4-0.

- Det som har skjedd i det siste er som å pines sakte. Vi har ikke klart å gjøre noe med problemene, sier Curbishley til Sky Sports.

Likevel sitter han trygt i managerstolen.

- Vi er skuffet over resultatet, men formannen har full tillit til manageren. Alans framtid er ikke i fare, sier en talsmann for klubben.

NEDE FOR TELLING: Nigel Quashie og West Ham har hatt en tung sesong. Med åtte kamper igjen er det seks poeng opp til sikker plass. FOTO: SCANPIX
NEDE FOR TELLING: Nigel Quashie og West Ham har hatt en tung sesong. Med åtte kamper igjen er det seks poeng opp til sikker plass. FOTO: SCANPIX Vis mer

Den oppfatningen deles neppe av fansen, som hyllet nåværende Charlton-manager Pardew med sanger som «det er bare en Alan Pardew». Sjøl ønsket han ikke å strø salt i sårene.

- Selvsagt følte jeg det ubekvemt å høre det de sang, sier Pardew til Press Association.

- Mine følelser for West Ham og fansen er ekte, og vil aldri dø etter alt vi har vært gjennom sammen, men jobben min er nå å berge Charltons plass i Premier League, sier han.

SI DIN MENING: Hvem rykker ned fra Premier League?

NEDE FOR TELLING: Nigel Quashie og West Ham har hatt en tung sesong. Med åtte kamper igjen er det seks poeng opp til sikker plass.