- Som alle unge menn blir Mario flau av å bli sett med moren sin

Moren til Balotelli forklarer sønnens tårer.

RØRT: Mario Balotelli løp rett til mamma Silvia etter å ha sendt Italia til EM-finale før helga. Foto: SCANPIX/EPA/MAURIZIO BRAMBATTI
RØRT: Mario Balotelli løp rett til mamma Silvia etter å ha sendt Italia til EM-finale før helga. Foto: SCANPIX/EPA/MAURIZIO BRAMBATTI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• LIVESTUDIO: Følg EM-finalen direkte fra kl. 2045 i Dagbladets livestudio.

(Dagbladet): Mario Balotelli løp rett til adoptivmoren Silvia da dommeren blåste for full tid i semfinalen mellom Italia og Tyskland for to dager siden.

21-åringen ble matchvinner med sine to mål, og feiret altså seieren med å klemme sin gråtende mor.

- Det beste øyeblikket i kveld? Da jeg så mamma etter kampen. Jeg fortalte henne at målene var for henne, sa Balotelli etter kampen.

Flau I et intervju med Gazetta Dello Sport, gjengitt av Football Italia, sier mamma Balotelli at sønnen følte seg urettferdig behandlet etter å ha blitt benket mot Irland. Etter de to vakre scoringene mot Tyskland slapp han følelsene løs.

- Når han føler noe er vanskelig, at han blir angrepet eller sveket, reagerer han med å stenge seg inne. Han isolerer seg fra andre og det gjorde han før Irland-kampen. Vi fikk ikke tak i ham, han svarte ikke på meldingene. Derfor gråt jeg da han scoret to mål i en så flott og viktig kamp. Målene slapp ham fri og han viste frem talentet og det lille geniet han har inni seg, sier Silvia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer