Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Som barn ble han båret rundt på Old Trafford. I dag var Brooklyn (16) innbytter for sin egen far

- Veldig spesielt.

TILBAKE: Som barn ble Brooklyn Beckham (16) båret rundt Old Trafford av sin far. I dag fikk han sin debut - i veledighetskampen til inntekt for Unicef. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE: Som barn ble Brooklyn Beckham (16) båret rundt Old Trafford av sin far. I dag fikk han sin debut - i veledighetskampen til inntekt for Unicef. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): David Beckham hadde samlet mange gamle fotballhelter på Old Trafford i ettermiddag, da han markerte at han har vært Unicef-ambassadør i ti år.

Et av kampens store øyeblikk var da fotball-arvtakeren i Beckham-familien, 16 år gamle Brooklyn, ble byttet inn det siste kvarteret for sin egen far.

Dermed hadde nok et blad Beckham debutert på Old Trafford med nummer sju på ryggen.

Brooklyn Beckham har riktignok vært i rampelyset hele sitt liv, og satser på fotball som sin far. Men 40 år gamle David innrømmer at sønnen har begynt å ta over mye av oppmerksomheten.

CLASS OF 92: Paul Scholes hylles etter britenes første scoring. Foto: NTB Scanpix
CLASS OF 92: Paul Scholes hylles etter britenes første scoring. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det skjer oftere og oftere at noen spør: «Kan jeg ta et bilde med deg?», men så snakker de ikke til meg, men til Brooklyn, har 40-åringen tidligere uttalt.

- Veldig spesielt - Det å se Brooklyn utpå der var veldig spesielt. Et av minnene som sitter igjen er fra da vi vant ligaen og jeg gikk rundt her med Brooklyn da han var 18 måneder gammel. Jeg er veldig stolt av hva vi har oppnådd, det har vært en spesiell dag, sier David Beckham om sønnens debut på hans gamle hjemmearena.

Ettermiddagens veledighetskamp var til inntekt for Unicef, og besto av et britisk lag, som hadde Alex Ferguson som manager, mens det andre laget - verdenslaget - ble ledet av Carlo Ancelotti.

På det britiske laget spilte gamle stjerner som Ryan Giggs og Paul Scholes, mes Luis Figo, Ronaldinho og Ole Gunnar Solskjær var noen av navnene på Ancelottis verdens-lag. Beckham & Co gikk seirende ut av kampen, 3-1.

Preget av gårsdagen Franskmennene Zinedine Zidane og Patrick Vieira meldte avbud til kampen i siste liten, på grunn av terrorangrepene i Paris.

På Old Trafford bar alle sørgebånd, og det ble også avholdt ett minutts stillhet til minne om gårsdagens ofre. David Beckham, som avsluttet sin karriere i Paris Saint Germain, var naturlig preget etter terrorangrepene.

GAMLE LAGKAMERATER: Ryan Giggs og Ole Gunnar Solskjær er vant til å spille på samme lag. I ettermiddag var de derimot motstandere. Foto: NTB Scanpix
GAMLE LAGKAMERATER: Ryan Giggs og Ole Gunnar Solskjær er vant til å spille på samme lag. I ettermiddag var de derimot motstandere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Paris har alltid vært en av mine favorittbyer i verden, og jeg har mange flotte minner derifra - ikke bare fra da jeg var i PSG. Jeg spilte min 100. kamp for England der, og støtten jeg fikk fra det franske folk var helt utrolig. Vi alle sender våre kondolanser, sier Beckham, ifølge Guardian.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling