Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Som ei bra flaske vin

Eikrem vil ha Berg Hestad (37) på landslaget.

Molde - Stuttgart 2-0

MOLDE (Dagbladet): På tribuna satt Drillo og kikka, han fikk se en aldeles strålende opplagt Magnus Wolff Eikrem mot Bundesliga-laget Stuttgart. Da kampen var over rett før klokken 23 i går kveld, ønsket ikke Drillo å snakke med Dagbladet, eller annen presse for øvrig.

Fantastisk kamp Men godt stuet blant geografikunnskapen inne i fotballprofessorens hode, var det forhåpentlig plass til alt det kreative og presise Wolff Eikrem presterte mot sterk europeisk motstand.

Selv sa Wolff Eikrem til Dagbladet i natt, at kampen mot Stuttgart var en gedigen høydare.

- Ja, jeg mener det, jeg syntes vi spilte veldig bra og vi slipper ikke inn mål og jeg vet at vi kommer til å score mye mål. det var en fantastisk kamp av oss, sier Eikrem til Dagbladet.

At Drillo var til stede blant de drøyt 5000 på tribuna, forstyrret ikke Eikrems kampforberedelser.

- Jeg prøver å ikke tenke så mye på det. Jeg møtte han før kampen og snakket med han, så jeg visste han var til stede, sier Eikrem.

37 år og best En annen spiller som garantert ble lagt merke til av Drillo, var Moldes kaptein Daniel Berg Hestad. I den kjølige høstlufta ved Moldefjorden og med fuktig gress under skoa, briljerte 37-åringen kampen gjennom.

THANKS MATE:  Sier Moldes Daniel Berg Hestad (t.v.) til trener Richard Hartis etter Europa League-kampen mellom Molde og Stuttgart  torsdag kveld.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
THANKS MATE: Sier Moldes Daniel Berg Hestad (t.v.) til trener Richard Hartis etter Europa League-kampen mellom Molde og Stuttgart torsdag kveld. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer

Han gjorde løp, vendinger og taktiske forflyttinger som imponerte Molde-manager Ole Gunnar Solskjær langt inn i hjerterota.

Magnus Wolff Eikrem var tre år gammel da Berg Hestad spilte sin første Tippelig-kamp. Moldes nummer sju, er full av respekt og beundring for drakt nummer seks; Daniel Berg Hestad.

- Daniel har vist i hele år hvor viktig han er for oss og hver gang han har spilt, har han vært helt fantastisk. Han er som god vin, blir bare bedre og bedre, sier Eikrem om Molde-kapteinen.

Han ser gjerne at Drillo gir én av de to ledige plassene i landslagstroppen mot Kypros og Sveits til sin egen kaptein.