Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Som ei treningøkt

SYDNEY (Dagbladet.no): Landslagssjef Marit Breivik er ikke redd for tap mot Australia i morgen. Hun kommer til å skifte ut spillere, og sammenlikner kampen med ei treningsøkt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vertslandet tapte for Brasil i går, og trener Breivik ser ingen grunn til å hause opp de australske jentene før Norges andre av fire kamper i gruppespillet:

- For oss blir dette en treningsøkt, sier Marit Breivik til Dagbladet.no.

Ifølge henne er Australia dårlige og mangler kvalitet i alle ledd. Dersom Norge ikke svikter totalt blir det ny seier til jentene.

- Det er klart at hvis vi legger igjen hodet i garderoben og den ene armen på ryggen, kan det går dårlig. Men det som er av kvalitet i kampen i morgen, må vi sørge for sjøl, sier hun.

Trolig blir det tre nye jenter som står over kampen i morgen kl. 06.30 i Olympiaparken. Marienne Rokne sto over med lyskesstrekk i går og er tvilsom igjen.

- Vi må sjekke Marianne framover, sier Breivik.

I tillegg valgte både Heidi Tjugum og Tonje Larsen alternativ trening i Olympialandsbyen i stedet for den vanlig treningsøkta i ettermiddag.

- Men de er alle spilleklare, sier lege Odd Arne Daljord til Dagbladet.no.