- Som en 12-åring som jukser i Monopol

Basma hudfletter Wiltord for usportslig opptreden.

LYON (Dagbladet.no): Selv om Per-Mathias Høgmo også var sint, var det Christer Basma som tordnet mest av alle etter Rosenborgs 2-1-tap mot Lyon i kveld.

Det franske lagets seiersmål kom på overtid etter at Sylvain Wiltord snappet ballen som Basma prøvde å spille over sidelinja slik at lårskadde Daniel Braaten skulle få behandling.


- Det gjør meg spesielt forbanna at han, som kaptein, jubler mest av alle etter en slik scoring. Det nytta ikke å snakke til han etter kampen heller, han gjorde \'hysj-tegnet\' hele tiden og ville ha oss bort, sier Basma.

- Som monopoljuks
 

- Det er sånn jeg gjorde det da jeg juksa i Monopol som 12-åring. Jeg prøvde å bortforklare det på alle mulige måter - akkurat som Wiltord. Nå sitter han vel og godter seg over seieren sammen med laget i garderoben, tordner Basma.


Og sjøl om han er sjokkert over det han mener er ignorering av fair play-reglene, er han ikke veldig overrasket.

Forventer penger

- Det blir mer og mer penger i spillet, og dermed også mer kynisme. Kanskje vi må ta etter, det nytter ikke lenger å være best i klassen.


- Men det som gjør meg ekstra irritert her, er at det er en kamp uten betydning. Lyon var videre uansett. Jeg regner med de sender oss en del av pengene de får for denne (enkelt)seieren, sier Basma til Dagbladet.no.

- SOM EN 12-ÅRING SOM JUKSER I MONOPOL: Det er hva Christer Basma sammenligner Sylvain Wiltord med. Foto: CLAUDE PARIS/AP/SCANPIX
- SOM EN 12-ÅRING SOM JUKSER I MONOPOL: Det er hva Christer Basma sammenligner Sylvain Wiltord med. Foto: CLAUDE PARIS/AP/SCANPIX Vis mer
KRASS: Christer Basma synes ikke noe om oppførselen til Sylvain Wiltord.