- Som en skitunge som har fått tilbake lekebilen

Myhre gleder seg til å spille fotball igjen.

MOLDE (Dagbladet.no): Thomas Myhre har ikke spilt fotballkamp siden januar. Så seint som til landslagssamlingen i Manchester for to uker siden meldte han skadeforfall.

Nå er han imidlertid på plass i Molde for å forberede seg til kampene mot Bosnia-Hercegovina og Tyrkia. Og han gleder seg.

- Jeg er som en liten skitunge som har fått tilbake lekebilen sin, sier Myhre til Dagbladet.no.

Ikke redd for formen

Han er ikke ukjent med å komme til landslagssamling med magert matchgrunnlag, og er på ingen måte skremt eller bekymret for å gå rett inn på laget igjen.

- Overhodet ikke. Da hadde jeg ikke vært her i Molde nå, sier Charlton-keeperen som flytter tilbake til Stavanger i sommer.

Samtidig er han ydmyk i forhold til at det ikke er en selvfølge at han spiller.

- Det er ingen som har klippekort. Det er sjefen som tar ut laget. Jeg skal forsøke å overbevise så mye som mulig, sier han.

HURRA: Thomas Myhre har ikke spilt en kamp siden januar, men har trent for fullt den siste uka. Nå gleder han seg enormt til de viktige kvalikkampene for Norge. Foto: SCANPIX
HURRA: Thomas Myhre har ikke spilt en kamp siden januar, men har trent for fullt den siste uka. Nå gleder han seg enormt til de viktige kvalikkampene for Norge. Foto: SCANPIX Vis mer

Trygg på Thomas

Men sjefen - altså Åge Hareide - krever ikke så store overbevisningene. Han vil bare se at førstevalget i målet fungerer som han skal fysisk.

- Hvis kroppen hans er i orden er jeg trygg på Thomas. Men det er viktig at han selv føler at det er OK, sier Hareide til Dagbladet.no.

Det gjør Myhre - i alle fall før kveldens treningsøkt på Røkkeløkka.

- Jeg har trent for fullt den siste uka med keepertrener. Jeg føler det har gått greit. Hadde disse kampene gått for to uker siden, hadde det spøkt mer.

- Som en skitunge som har fått tilbake lekebilen
<B>STOLER PÅ MYHRE:</B> Åge Hareide har ingen betenkeligheter med å bruke en Thomas Myhre som ikke har trent siden januar.