- Som en skitunge som har fått tilbake lekebilen

Myhre gleder seg til å spille fotball igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet.no): Thomas Myhre har ikke spilt fotballkamp siden januar. Så seint som til landslagssamlingen i Manchester for to uker siden meldte han skadeforfall.

Nå er han imidlertid på plass i Molde for å forberede seg til kampene mot Bosnia-Hercegovina og Tyrkia. Og han gleder seg.

- Jeg er som en liten skitunge som har fått tilbake lekebilen sin, sier Myhre til Dagbladet.no.

Ikke redd for formen

Han er ikke ukjent med å komme til landslagssamling med magert matchgrunnlag, og er på ingen måte skremt eller bekymret for å gå rett inn på laget igjen.

- Overhodet ikke. Da hadde jeg ikke vært her i Molde nå, sier Charlton-keeperen som flytter tilbake til Stavanger i sommer.

Samtidig er han ydmyk i forhold til at det ikke er en selvfølge at han spiller.

- Det er ingen som har klippekort. Det er sjefen som tar ut laget. Jeg skal forsøke å overbevise så mye som mulig, sier han.

Trygg på Thomas

Men sjefen - altså Åge Hareide - krever ikke så store overbevisningene. Han vil bare se at førstevalget i målet fungerer som han skal fysisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer