- Som en tegneserie

Jan Åge Fjørtøft etter LSKs marerittreprise. Odd reiste seg etter flaut cuptap.

ÅRÅSEN (Dagbladet.no): Lillestrøm-Odd Grenland 2-2: - Dette er som en tegneserie, raser Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft etter at laget hans igjen ga bort verdifulle poeng i tetkampen onsdag.

Hjemmelaget spilte med en mann mer i en hel omgang, men ga bort ledelsen på overtid.

- Vi har gitt bort to-tre kamper, og i dag roter vi det bort like før slutt igjen - som mot Stabæk, fortsetter Fjørtoft.

Tapte mot slutten - igjen

Kampen han sikter til er bortemøtet med bærumsklubben 21. mai.

Da fikk Veigar Pall Gunnarsson utlikne da det var igjen ett minutt av ordinær tid.

- Vi har en av Norges beste spillerstaller, men spiller som et av Tippeligaens dårligste lag. Trenden må snus, ellers har vi ikke noe på øvre tabellhalvdel å gjøre, fastslår Fjørtoft.

Rösler stakk av

SKUFFET: Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft er ikke fornøyd med at laget hans mistet seieren i sluttminuttene. Foto: Scanpix
SKUFFET: Lillestrøm-manager Jan Åge Fjørtoft er ikke fornøyd med at laget hans mistet seieren i sluttminuttene. Foto: Scanpix Vis mer

Han både ser ut til å være og sier at han er sjokkert over det han så på Åråsen onsdag.

Mindre sint ble han ikke av at trener Uwe Rösler stakk fra stadion og overlot til klubbkollegaene å ta støyten etter kampen.

- Dette er ikke akseptabel oppførsel, og dere kan være sikker på at jeg vil ta opp dette med ham, sier Fjørtoft til det ventende pressekorpset.

Reiste kjerringa

Da var humøret naturlig nok atskillig bedre i Odd Grenland-leiren.

Der kunne de glede seg etter å ha rettet opp inntrykket etter det pinlige cuptapet for 2. divisjonslaget Mandalskameratene.

- Vi måtte revansjere oss etter det tapet. Da virket vi tunge i beina, mens i dag maktet vi å heve spillet mot slutten - sjøl om vi hadde spilt en omgang med en mann mindre, sier en lettet kaptein Tommy Svindal Larsen til Dagbladet.no.

Hevet spillet

I stedet for å gi opp, la bortelaget om til 3-4-2, for å gi Ali Gerba mer støtte på topp.

- Han gjorde en god jobb, men ble mye aleine. Derfor var det naturlig for meg å satse mot slutten, sier Odd-trener Arne Sandstø.

- Har du latt deg inspirere av italienerne i VM?

- Hehe, ja, men de er nok enda flinkere til å avgjøre kamper mot slutten enn oss, svarer Sandstø.