Svenske aviser savner Ada Hegerberg

- Som et VM uten Messi

Svenske aviser kan ikke unngå å nevne Ada Hegerberg etter at Norges kvinnelandslag slo Nigeria 3–0 i åpningskampen i VM.

UTE: Ada Hegerberg har en litt annen rolle under årets mesterskap. Den norske fotballstjerna deltar på fransk tv under kampene. Foto: Franck Fife / AFP
UTE: Ada Hegerberg har en litt annen rolle under årets mesterskap. Den norske fotballstjerna deltar på fransk tv under kampene. Foto: Franck Fife / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var knyttet stor spenning rundt Norges kvinnelandslags første kamp i VM mot Nigeria. Til tross for at fotballjentene har hatt gode resultater å vise til i oppkjøringskampene, lå fortsatt nederlaget fra EM, der jentene ikke tok et eneste poeng i gruppespillet, friskt i minnet. Samtidig som dramaet rundt Ada Hegerbergs fravær stadig blusser opp, og denne gang rett før første kamp, så var man rett og slett ikke sikker på hvordan dette ville gå.

Kvinnelandslaget tok med seg den gode følelsen fra tidligere i år, og kjørte over Nigeria. Jentene hadde full kontroll fra første stund, hvor Guro Reiten var toneangivende med både mål og assist. Lisa Marie Karlseng Utland scoret mål nummer to, mens det tredje var selvmål.

- VM uten Messi

Landslagsjentene har vært tyste rundt debatten som har pågått de siste dagene, med Josimar-intervjuet og Martin Ødegaard kritikk, men lørdag kveld viste de at de ikke har latt seg påvirke av dramaet. Norge viste stor styrke og klasse i spillet sitt, men Ada Hegerberg blir fortsatt nevnt i de fleste aviser, også etter pangstarten.

- I kveld (lørdag) snakket de med føttene sine. Laget viste at de ikke er sjokkert, påvirket eller skadet av Ada-dramaet, skriver Aftonbladets Petra Thorén.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer