Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Som fortjent?

Si din mening!

Følgende sa Anja til TV 2, om dommer Bjørn Erik Børresen, 14.september i år. Det har resultert i en måneds karatene fra håndballspill. Er du enig i avgjørelsen? - Jeg har liksom bestemt meg for ikke å få rødt kort i år - og spesielt ikke av ham, altså. - Og da er det beste jeg kan gjøre ikke å spille kampen. Ellers så får jeg det. Jeg kommer til å fortelle ham akkurat hva jeg synes om ham. TV2-reporteren: - Og det er? - Han er flink til å provosere. Han er vel den dommeren jeg bryr meg minst om her..., ja, faktisk i hele verden. - Børresen er jo også Anthonsens (Terje, red. anm.) beste venn. Det der er et system som jeg lenge synes har vært noe man bør få gjort noe med. Fordi jeg synes det er en av de svarte sidene idretten har.

JA

NEI fordi:

Navn:

Epost-adresse:

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling