Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Som i en kamp mellom fireåringer

Real Madrid om egen tabbe, som kostet to poeng mot Getafe.

• Dagbladet.no i går: Real Madrid jublet bort poengene

(Dagbladet.no): Arjen Robben dyttet ballen i Getafe-målet 20 minutter før slutt, og ble straks tiljublet av de andre Real Madrid-spillerne ved hjørneflagget.

Men da var spillet allerede avblåst for offside i et tidligere trekk, slik at stillingen fortsatt var 0-0.

Og sekunder etter scoret Getafes Ikechukwu Uche seiersmålet, etter David Belenguers kjappe frispark som ordnet fire Getafe-spillere mot to Real-backer.

• YouTube: Se målet!

Dommeren ble straks omringet av Real-spillere som ville protestere. I dag er Real-gutta fortsatt sinna over 0-1-tapet.

- De scoret mot oss som i en kamp mellom fireåringer. Vi har ikke råd til å tape kamper på denne måten, sier Guti ifølge Reuters.

Real-sportsdirektør Predrag Mijatovic mener Getafe ikke burde fått angripe.

VAR KJAPPE PÅ FRISPARK: Getafe-spillerne feiret målet som ble godkjent, like etter Reals premature feiring på andre siden av banen. Foto: Scanpix/Afp
VAR KJAPPE PÅ FRISPARK: Getafe-spillerne feiret målet som ble godkjent, like etter Reals premature feiring på andre siden av banen. Foto: Scanpix/Afp Vis mer

- Dommeren skulle ha stoppet angrepet, fordi vi hadde spillere som feiret. Kanskje, på grunn av omstendighetene, burde han ha stoppet spillet, sier direktøren.

Slikt biter ikke på Getafe-presidenten.

- Fotball er for de smarte. Å si at Real tapte på grunn av dommeren er latterlig. Hele Spania så det på tv, de vet hva som skjedde, sier Getafe-presient Angel Torres.

Getafe-trener Michael Laudrup fikk et pusterom i nedrykksstriden, men forstår sinnet hos byrivalen.

- Det var litt merkelig, for jeg så ikke linjemannen heve flagget. Jeg trodde Real Madrid hadde scoret. Men David Belenguer så hva som skjedde, og han var klar, sier Laudrup til dansk TV2.

Poengtapet svei enda mer for Real Madrid  på grunn av Barcelonas seier i går kveld. Nå skiller det bare to poeng ned til de blårøde fra Katalonia. I slutten av januar var avstanden ni.

- Nå er ligaen helt åpen, Barcelona kan avgjøre selv. Men det kan vi også. Vi skal fortsette å slåss, sier Real-trener Bernd Schuster.

SCORET IKKE LIKEVEL: Robbens avblåste mål fikk hele Real-gjengen til å glemme forsvar.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media