Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Som normalt i landslagsleiren

Roar Strand løp lengst, Ole Gunnar Solskjær scoret mest, Steffen Iversen var skadd, mens Erik Mykland skrev flest autografer da landslagsgutta i ettermiddag samlet seg til trening på Kolsåsbanen i Bærum. Med andre ord - alt var som det pleier tre dager før landskampen mot Italia.

I tildels øsende regnvær gjennomførte landslagssjef Nils Johan Semb en relativt hard økt, preget av at flere spillere ønsket å vise seg frem med tanke på en plass i startoppstillinga mot Spania 13.juni.

Mest skryt fikk Roar Strand, som med utallige løp både i bakrom og mellomrom,

viste tegn på at toppformen nå er i anmarsj etter Rosenborgspillerens lange skadeavbrekk.

Carew i sentrum

Den største applausen gikk til John Carew, etter at Rosenborgspissen traff perfekt med et innlegg til John Arne Riise på bakerste stolpe. Monacospilleren satte pannebrasken til, og ballen føk i nota bak en sjanseløs Frode Olsen.

- Den der kommer jeg ikke til å klare å gjenta, gliste en fornøyd Carew etter prestasjonen.

Og ganske riktig. Innlegget forble det eneste med riktig adresse i løpet av mer enn ti minutters innleggs- og oppspillstrening.

Til gjengjeld tok Carew det rikelig igjen da det var dags for kveldens internturnering. Fra 23 meter dundret den kommende Valencia-proffen kula i krysset bak en måpende Thomas Myhre. Uten tvil treningas store prestasjon.

Mest dramatisk ble det da Stig Inge Bjørnebye fikk albuen til Tore André Flo i ansiktet. Blodet rant fra nesa, men som Stig Inge selv sa:

- Det var bare en bagatell. Absolutt ingenting å lage et nummer ut av.

Ballmangel

Prisen for dagens replikk går til Erik Thorstvedt, etter at han noe undrende kunne konstatere at landslagsgutta ikke hadde flere baller igjen under skytetreninga.

- Hvor er alle ballene blitt av da, sier Erik.

- De ligger i mål, er svaret han får fra John Arne Riise.

- Men hvem i all verden er det som har lagt dem der, sier keepertrener Thorstvedt, lykkelig uvitende om at Frode Olsen nettopp hadde sluppet inn samtlige skudd.

Til Olsens forsvar får vi nesten tillegge. Ja! Det var kort hold, Frode.

lars.erik.pedersen@dagbladet.no

NESEBLOD:</B> Lite dramatikk på treninga i dag, men Stig Inge Bjørnebye fikk en albue i nesa fra Tore André Flo.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling