Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Som om jeg skulle sagt nei til Real Madrid

Ciljan forstår Hamrén.

FORSTÅR AT SVERIGE FRISTER: Per Ciljan Skjelbred synes det er naturlig at Erik Hamrén slår til på tilbudet om å bli svensk landslagssjef. 
Foto: ARNT E. FOLVIK,DAGBLADET
FORSTÅR AT SVERIGE FRISTER: Per Ciljan Skjelbred synes det er naturlig at Erik Hamrén slår til på tilbudet om å bli svensk landslagssjef. Foto: ARNT E. FOLVIK,DAGBLADET Vis mer

|||(Dagbladet.no): De siste dagene har det ikke manglet på tidligere RBK'ere som mener Rosenborg gjør klokest i å slippe Erik Hamrén til landslagsjobben i Sverige.

Også de nåværende spillerne i klubben følger naturligvis trenersituasjonen med interesse. Per Ciljan Skjelbred har allerede innfunnet seg med tanken om at det nok en gang blir trenerskifte på Lerkendal.

- Vi har hatt en del trenere de siste årene og det har jo ikke gått så veldig bra. Erik har vært dyktig, og med ham har vi fått ro. Det som er viktig er å få en trener av samme type, en topptrener, sier Skjelbred til adressa.no.

Ringte RBK

I går kom telefonen Rosenborg visste ville komme, men som de aller helst skulle vært foruten.

Personen på tråden var landslagsansvarlig i SvFF, Lasse Richt. Dermed har det svenske fotballforbundet tatt direkte kontakt med Rosenborg for første gang - noe Hamrén også har gitt uttrykk for at de måtte gjøre om det skulle bli noen progresjon i saken.

Om han hopper på tilbudet fra Sverige er det en avgjørelse Per Ciljan Skjelbred har full forståelse for.

- Jeg skjønner både om han får et tilbud og det han nå sier. Å si nei til å bli svensk landslagssjef for Erik Hamrén er som jeg skulle ha sagt nei til et tilbud fra Real Madrid, sier han.

Nye samtaler i dag

Sportssjef Erik Hoftun har sagt at Rosenborg ikke har noen plan B om Hamrén glipper. Og selv om ting tyder på at nettopp det kan skje, understreker adm. dir. Nils Skutle at målet fortsatt er å holde på treneren.

- Det er vår plikt å prøve å beholde så god trener så lenge som mulig, vi ønsker å forlenge med Erik Hamrén, sier han til rbk.no.

Skutle opplyser også at RBK vil ta opp igjen samtalene med det svenske fotballforbundet i dag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media