Som skapt i himmelen

LONDON (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær er verdens lykkeligste fotballproff! Manchester Uniteds innkjøp av Dwight Yorke har skapt et nytt liv for Ole Gunnar, og britisk sportspresse karakteriserer Solskjær/Yorke som «et radarpar som er skapt i himmelen».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter en sesong preget av skader, en sommer med mye usikkerhet omkring deltakelse i VM og en høststart preget av muligheter for salg til Tottenham, så smiler omsider lykken igjen til den utrolig dyktige kristiansunderen.

Og den kresne britiske sportspressen er med på suksessen. I går ble Dwight Yorke og Ole Gunnar Solskjær løftet til skyene og hilset som det nye radarparet i «Drømmenes Teater».

The Express berømmer manager Alex Ferguson for hans visdom og fotballkunnskaper.

Får ros

- Solskjær og Yorke spilte stort. De var samspilte fra første stund, raske og giftige, og ryktene om å hente alt fra Ronaldo til Del Piero til United må forbli rykter, jubler The Express.

Etter Rupert Murdochs oppkjøp av Manchester United er avisa The Sun å regne som noe nærmest en klubbavis, og Englands største avis jubler med Ole Gunnar og Manchester United.

- Den unge nordmannen var giftig, og han er nå i posisjon til å kreve spissrollen i Manchester United, skriver The Sun.

Og Ole Gunnar Solskjær får også masse ros fra manager Alex Ferguson. Det var Ferguson som til slutt avgjorde at Ole Gunnar ikke skulle selges, og i går fikk kristiansunderen sin store sjanse. En mulighet han tok vel vare på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer