Som skapt i himmelen

LONDON (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær er verdens lykkeligste fotballproff! Manchester Uniteds innkjøp av Dwight Yorke har skapt et nytt liv for Ole Gunnar, og britisk sportspresse karakteriserer Solskjær/Yorke som «et radarpar som er skapt i himmelen».

Etter en sesong preget av skader, en sommer med mye usikkerhet omkring deltakelse i VM og en høststart preget av muligheter for salg til Tottenham, så smiler omsider lykken igjen til den utrolig dyktige kristiansunderen.

Og den kresne britiske sportspressen er med på suksessen. I går ble Dwight Yorke og Ole Gunnar Solskjær løftet til skyene og hilset som det nye radarparet i «Drømmenes Teater».

The Express berømmer manager Alex Ferguson for hans visdom og fotballkunnskaper.

Får ros


- Solskjær og Yorke spilte stort. De var samspilte fra første stund, raske og giftige, og ryktene om å hente alt fra Ronaldo til Del Piero til United må forbli rykter, jubler The Express.

Etter Rupert Murdochs oppkjøp av Manchester United er avisa The Sun å regne som noe nærmest en klubbavis, og Englands største avis jubler med Ole Gunnar og Manchester United.

- Den unge nordmannen var giftig, og han er nå i posisjon til å kreve spissrollen i Manchester United, skriver The Sun.

Og Ole Gunnar Solskjær får også masse ros fra manager Alex Ferguson. Det var Ferguson som til slutt avgjorde at Ole Gunnar ikke skulle selges, og i går fikk kristiansunderen sin store sjanse. En mulighet han tok vel vare på.

- De to var strålende, og har mye av æren for seieren over Charlton. Jeg har jaktet på mulighetene i angrepet, og fant gjennom Yorke og Solskjær to som jeg alltid kan bruke, sier Alex Ferguson.

Månedens ansatte

The Express framhever også Ole Gunnar Solskjærs rolle som en fotballproff å stole på. Det er ikke hverdagskost i britisk fotball at en toppspiller på benken sier nei til et kjempetilbud fra en annen klubb, og begrunner dette med at han trives og vil kjempe om en plass på laget.

- Denne kampen viser at Ole Gunnar Solskjær har til hensikt å løpe helt fram til han blir kåret til månedens ansatte i Manchester United, skriver The Express.

The Mirror skriver at «det forteller sitt at manager Alex Ferguson tok Solskjær og Yorke av banen idet de to skulle til å jage et hat-trick».

Ole Gunnar Solskjær og Dwight Yorke er som skapt for hverandre. De er det perfekte spisspar.