Soma forhandler med Perugia

Ragnvald Soma var i ettermiddag i forhandlinger med Perugia om sin personlige kontrakt. Men Serie A-klubben har fortsatt ikke sendt sitt bud til Bryne.

Brynes krav for Soma skal være 25 mill. kroner, og jærbuene ventet i dag spent på et svar i form av en faks fra den italienske Serie A-klubben.

- Perugia har fått beskjed om hva det handler om fra vår side, og de har sagt de skal sende en faks hit, sier Bryne-leder Kjell Madland til Dagbladet.no.

I mellomtida har Soma-agent Gunnar Martin Kjenner allerede gått inn i forhandlinger om spillerens personlige kontrakt i Perugia.

Soma imponerte italienerne i en testkamp i går kveld, samme dag som han ble tatt ut i Nils Johan Sembs tropp til landslagets Hong Kong-turnering.

- Vi er i en dialog om Ragnvalds personlige kontrakt. Han skal trene med klubben i ettermiddag, og det blir flere samtaler utover kvelden, sier Kjenner til Dagbladet.no.

- Når tror du det blir enighet om Somas betingelser?

- Jeg kan ikke love at det blir klart i dag.

Bryne har uansett ikke hastverk med å selge Soma. En kapitalinnsprøytning i forrige uke gjør at klubben ikke lenger er avhengig av millionene Soma kan innbringe.

- Det var viktig for oss, slik at vi nå står sterkere i en eventuell forhandlingssituasjon, sier Madland.

FORHANDLER: Ragnvald Soma forhandler om personlig kontrakt med Perugia.