Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Soma skrev under for Rapid Wien

Går på billigsalg fra Viking.

TIL ØSTERRIKE: Ragnvald Soma forlater Viking til fordel for østerriksk fotball og Rapid Wien.Foto: Alf Ove Hansen/ SCANPIX
TIL ØSTERRIKE: Ragnvald Soma forlater Viking til fordel for østerriksk fotball og Rapid Wien.Foto: Alf Ove Hansen/ SCANPIX Vis mer

Viking-stopperen Ragnvald Soma har skrevet under en toårskontrakt med Rapid Wien, og han er spilleklar til europaligakvalifisering neste uke, melder VGnett.no


Overgangssummen skal ligge på rundt 1 million kroner. Jærbuen har skrevet under på en kontrakt på to år, med opsjon på enda ett år dersom klubben vil ha ham. Fredag dro han sammen med agent Gunnar Martin Kjenner til Østerrike for å fullføre forhandlingene.

- Soma er en internasjonalt erfaren spiller med lederkvaliteter. Han vil sørge for fortsatt stabilitet i vårt lag, sa Rapids sportsdirektør Alfred Härtnagl på klubbens hjemmeside.

- Rapid er en veldig profesjonell klubb. Jeg er glad og håper vinne noe nasjonalt og internasjonalt med klubben, sa Soma.

Soma går fra Viking for en billig penge, han har bare et halvt år igjen av kontrakten med vestlandsklubben. Han har tidligere gjort det klart overfor klubben at han ønsker seg vekk i sommer.

Soma har spilt samtlige 20 kamper for Viking hittil i sesongen og har scoret tre mål.

Torsdag er Aston Villa og John Carew motstandere i 4.-runde av den nye europaligaen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media