MATCHVINNER: Stian Gregersen sikret seieren tre minutter på overtid. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
MATCHVINNER: Stian Gregersen sikret seieren tre minutter på overtid. Foto: Berit Roald / NTB scanpixVis mer

Eliteserien:

Søndag berget Lillestrøm seieren på overtid. Denne gangen fikk de smake sin egen medisin

Molde sikret seieren tre minutter på overtid.

Molde - Lillestrøm 2-1

(Dagbladet): Lillestøm fikk en kanonstart på eliteseriesesongen da Aleksander Melgalvis berget seier mot Sandefjord på overtid søndag.

Denne gangen var det Molde som avgjorde på nettopp samme måte mot de gule.

Kampen var jevnspilt, og det sto 1-1 til tre minutter på overtid. Det var Stian Gregersen som ble dagens mann på Aker stadion.

Svendsen-scoring

Det var en jevnspilt kamp innledningsvis, men Molde festet sakte, men sikkert, et grep om kampen. Derfor var det heller ikke ufortjent at vertene tok ledelsen etter en snau halvtimes spill.

Det var 19-årige Sander Svendsen som ble spilt ut på kanten, og gjorde en god jobb da han avsluttet fra skrått hold. Skuddet gikk via stolpen og i mål.

Derfra tiok Molde mer og mer over, og hadde flere gode sjanser. Bare et par minutter etter scoringen kom det et nytt godt innlegg, der Molde-spillerne sto i veien for hverandre og ikke fikk avsluttet.

Utlikning

Men Lillestrøm-trener Arne Erlandsen hadde tydeligvis gitt noen velvalgte ord til sine menn i pausen. Det gikk nemlig bare et par minutter før de utliknet på Aker stadion.

Det var Rafn som la ballen inn i feltet, der den ble lagt ut til Ifeanyi Matthew på omtrent 20 meter. Han dunket til, og ballen gikk i mål bak Andreas Linde.

Kampen var jevnspilt lenge, men det var Molde som altså trakk det lengste strået tre minutter på overtid. Det var Stian Gregersen som satte ballen i mål til jubel på Aker stadion.