Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Javi Garcia er ny Watford-manager

Søndag morgen sparket de manageren. Nå er erstatteren på plass

Stjernespiller reagerer.

SPARKET: Marco Silva fikk sparken søndag formiddag. Nå er erstatteren klar. Javi Garcia har skrevet under en kontrakt på 18 måneder. AFP PHOTO/Oli SCARFF
SPARKET: Marco Silva fikk sparken søndag formiddag. Nå er erstatteren klar. Javi Garcia har skrevet under en kontrakt på 18 måneder. AFP PHOTO/Oli SCARFF Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Søndag formiddag ble det klart at Marco Silvas tid i Watford var omme, men allerede nå er erstatteren klar.

Javi Garcia er ansatt som Premier League-klubbens nye manager, og har skrevet under på en 18 måneder lang kontrakt.

Den forrige klubben spanjolen var manager for var Rubin Kazan, men de to partene ble enige om å avslutte arbeidsforholdet i fjor. Han har også tidligere vært manager for blant annet Malaga, Osasuna og Almeria i hjemlandet.

Mistet fokus

Portugiseren Marco Silva har oparbeidet seg en solid rykte i England, og tidligere denne sesongen var han linket til den da ledige managerstillingen i Everton.

Siden den gang har det gått trått for Watford, som kun sto med én seier på de siste elleve kampene da Silva fikk sparken i dag. Han har blitt beskyldt for å mangle fokus etter at muligheten til å ta over Everton gikk i vasken.

Hans siste kamp ved roret i Watfor ble 0-2-tapet mot Leicester lørdag. Silva hadde kun vært Watford-manager siden mai 2017 før han nå ble tvunget ut igjen på jobbmarkedet.

En som så ut til å være mindre fornøyd med sparkingen var driblevingen Richarlison.

Brasilianeren har imponert stort denne sesongen, men la ut denne Twitter-meldingen tidligere i dag:

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!