Ung jente til sykehus etter baseball-uhell

Sønderknust etter fryktelig uhell

- Alt jeg kan gjøre nå, er å be, sier Albert Almora Jr.

OPPLØST I TÅRER: Albert Almora jr. trøstes av en sikkerhetvakt og lagkameratene etter å ha truffet en ung jente på tribunen. Foto: NTB scanpix
OPPLØST I TÅRER: Albert Almora jr. trøstes av en sikkerhetvakt og lagkameratene etter å ha truffet en ung jente på tribunen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Albert Almora Jr. traff feil på ballen, og så den suse rett i ei ung jente som satt på tribunen og fulgte kampen mellom Chicago Cubs og Houston Astros onsdag kveld. Baseballspilleren tok umiddelbart hendene til hodet, og var fra seg av fortvilelse da han så hvor ballen hadde tatt veien.

Almora slo så hardt han kunne, men ballen gikk ikke dit han ville. I stedet gikk den ved siden av nettingen som skal beskytte publikum.

- Etter at jeg hadde truffet ballen, var hun den første jeg så på. Det var selvfølgelig ikke dette jeg prøvde på eller ville at skulle skje, sa han etter kampen ifølge CNN, fortsatt rystet av det som hadde skjedd under kampen.

- Ber for henne

Det gikk et gisp gjennom publikum da ballen traff den lille jenta. Hun ble båret ut av stadion og sendt til sykehus, men det er fremdeles usikkert hvordan det går med henne. ifølge øyevitner skal hun ha vært ved bevissthet da hun forlot arenaen.

Etter slaget, gikk Almora mot hvor den lille jenta hadde sittet, og gråt i armene til en sikkerhetsvakt på stadion. Kampen ble avblåst etter uhellet, og spilleren ble trøstet av lagkameratene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer