Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Søndrål kvitt kneplagene

Ådne Søndrål føler seg noenlunde klar til sesongens første løp. - Kneet plager meg ikke nevneverdig lenger og jeg har fått trent bra den siste tiden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skøyteesset skriver også på sin hjemmeside at han fortsatt sliter litt med starten, og at toppfarten ikke er helt patent.

- Som regel trenger jeg noen løp i kroppen før formen er der, forhåpningene om noe topp løp til helgen er ikke så store. Men det kribler i kroppen etter å få dra på seg konkurransetrikoten igjen, så får vi se om ikke det blir fart på skøytene litt etter hvert, sier Søndrål, som går 1500 meter i Innsbruck lørdag.

Han gikk sitt første verdenscupløp i den østerrikske byen i 1989, og første VM i 1990.

- Innsbruck har alltid vært en spesiell bane for meg. Om det er isen eller rett og slett byen, vet jeg ikke. Men det har alltid vært min favorittbane, derfor passer det kanskje bra å starte sesongen der, røper Søndrål.

Og for ordens skyld: Søknaden om wild card er allerede sendt fra Norges Skøyteforbund. I fjor ble Søndråls sesongåpning i Heerenveen stoppet fordi det ikke var søkt om starttillatelse i beste gruppe.

(NTB)

Hele Norges coronakart