Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sonja har fått miniskjørt, «krompen» fikk nye bukser

- Vaktene reiv seg i håret.

 SJEFEN:  Styrte skuta, og nordmennene tok en enkel seier mot USA. Foto Håkon Eikesdal / Dagbladet.
SJEFEN: Styrte skuta, og nordmennene tok en enkel seier mot USA. Foto Håkon Eikesdal / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SOTSJI (Dagbladet): De norske curlinggutta startet OL i Sotsji på best mulig måte, med en sterk 7-4-seier mot USA.

Amerikanerne virket å være prega av alvoret, og skip Thomas Ulsrud og resten av laget fikk en relativt enkel jobb med å sette de gode steinene.

- Det var veldig godt å komme i gang, men det var mange som kunne spilt skip på det norske laget i dag. Gutta var veldig gode, men vi får det billig, sier Ulsrud til Dagbladet.

Sølvgutta De norske gutta har kommet seg godt på plass Sotsji. Nå ønsker laget raskest mulig å komme seg inn i Vancouver-form. I OL for fire år sida endte det med sølv, nå ønsker de å kjempe om mer edelt metall.

- Det er veldig gøy å være tilbake, vi har vært litt under radaren sida OL i Vancuver, men nå er vi i gang, sier Ulsrud.

Han trekker fram samholdet i laget.

- Nå kjenner vi hverandre såpass godt. Jeg tar gutta under vingene og bringer dem fram i lyset, sier kapteinen med glimt i øyet. Bukse-fokus Og nær sagt, som vanlig, blir det da fokus på lagets fargerike og kreative bukser. Rødt, hvitt og blått, sixpence og knebukser med blomster - gutta har det meste.

I dag gikk de for noe litt mer konservativt.

- Jeg liker at folk begynner å si at bukser som har blå, hvite og røde ruter er konservativt. Dette er bra, nå begynner vi kanskje å nærme oss normalt, sier kapteinen.

Kanskje ble Ulsrud og kompani ekstra inspirert av de prominente tilskuerne - på tribunen satt nemlig blant andre kronprins Haakon og Bjørn Dæhlie. Dette synes Ulsrud er stas.

- Jeg skjønner at curling begynner å bli hett. Vi gikk opp og hilste på ham, det er vel egentlig ikke lov og det var noen vakter som reiv seg i håret, men det var coachen vår Pål Trulsen som ba oss opp dit, så da måtte vi bare, sier han.

Og gutta har gitt bort litt av kolleksjonen til de celebre gjestene.

- Krompen sa at han synes det var veldig gøy og at han var veldig imponert. Så Sonja har fått miniskjørt og krompen fikk nye bukser. Så det er jo stas, sier Ulsrud.

Hele Norges coronakart