Sønnen (7) overtalte Heidi Løke til comeback på landslaget

- Han ville at jeg skulle tilbake.

ROSENRØDT: Heidi Løke har sagt ja til å spille for landslaget igjen, etter sin landslagspause på tre månder. Sønnen Alexander ville at mamma skulle spille på landslaget igjen. Da ble avgjørelsen enkel å ta. Foto: NTB Scanpix
ROSENRØDT: Heidi Løke har sagt ja til å spille for landslaget igjen, etter sin landslagspause på tre månder. Sønnen Alexander ville at mamma skulle spille på landslaget igjen. Da ble avgjørelsen enkel å ta. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Heidi Løke sa midlertidig nei til landslaget i juli, og Györ-proffen forklarte det med at hun ville prioritere familien. At sønnen Alexander (7) går på skole i Ungarn gjør at det heller ikke er like enkelt å ha han med seg rundt.

Han må jo tross alt på skolen...

I går kom meldingen om at en av verdens beste strekspillere melder seg klar for landslaget igjen - etter bare tre måneder utenfor.

- Enkelt å si ja Heidi Løke røper overfor Dagbladet at hennes sju år gamle sønn hadde en finger med i spillet i avgjørelsen.

- Han ville at jeg skulle tilbake på landslaget igjen, sier Heidi Løke til Dagbladet.

- Og når han ville det, og familien samtidig stiller opp på en helt super måte, da ble det enkelt å si ja til landslaget igjen.

Termin 1. desember I Løke-familien blir det dermed ingen slaraffenliv i desember:

I tillegg til at Heidi (31) blir opptatt med landslaget i tre uker i desember, så har lillesøsteren Lise (30) termin 1. desember.

Dermed ligger det an til at pappa Arnt reiser til Ungarn for å være barnepasser, mens mamma Hilde Løke holder fortet hjemme i Sandefjord, for å møte barnebarnet etter fødselen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer