Ole Gunnar Solskjær

Sønnens melding fikk Solskjær til å droppe drømmen. Nå har han skiftet mening

Han var forberedt på å leve et roligere liv i Kristiansund resten av livet. Nå er Ole Gunnar Solskjær så sulten på suksess at han vil prøve seg som manager i utlandet igjen.

VIL UT IGJEN: Ole Gunnar Solskjær vil prøve seg som manager i utlandet igjen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
VIL UT IGJEN: Ole Gunnar Solskjær vil prøve seg som manager i utlandet igjen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet): - Neste gang jeg skal være manager i en utenlandsk klubb, er jeg sikker på at jeg skal være klar, sier Ole Gunnar Solskjær til Dagbladet.

Så stopper han opp. Molde-manageren har akkurat avslørt at han likevel vil flytte fra hjembyen Kristiansund igjen og trene en klubb i utlandet. Han erkjenner at han ikke var moden nok i Cardiff og at han vil ha revansje.

Det kontrasterer det Solskjær sa da han retunerte fra balløya og signerte for Molde høsten 2015. 44-åringen kom da tilbake til Aker Stadion, hvor han i første periode hadde så stor suksess at han fikk sjansen i Premier League.

Manchester United-legenden ble tatt imot som en helt da han vendte hjem og ble Molde-trener først i 2011 og dernest i 2015. Norges største talenter ville gjerne spille under Solskjærs vinger, og den tidligere storscoreren bygde et vinnerlag som vant Moldes første seriegull i historien. Solskjær ble kåret til årets trener i Norge og gjentok bedriften sesongen etter.

Ryktene om at han ville få sjansen som manager i Premier League dukket raskt opp. Aston Villa viste sin interesse, men Solskjær ble i Molde til han overtok Cardiff i Premier League i januar 2014.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer