Sophie Elise: - Det verste er når man begynner å tvile på seg selv på grunn av andres holdning

Håper Antitrollprisen skaper engasjement.

HÅPER ENGASJEMENTET FORTSETTER: Sophie Elise Isachsen tror ikke man kan få slutt på mobbing, men håper det kan engasjere. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
HÅPER ENGASJEMENTET FORTSETTER: Sophie Elise Isachsen tror ikke man kan få slutt på mobbing, men håper det kan engasjere. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Følg @dagbladet.no på Instagram og få de siste oppdateringene fra Norway Cup!

(Dagbladet): Hun driver en av landets største blogger, og har fått kjenne på hvordan det er å havne i rampelyset.

Når vinneren av Antitrollprisen kåres neste uke, håper Sophie Elise Isachsen at antimobbing fortsatt engasjerer.

- Det er helt fantastisk at det skapes et slikt engasjement. Og jeg håper det gjør det i ettertid av konkurransen også. Forhåpentligvis kan man lære veldig mye, sier Isachsen.

Det er barn og unge som har sendt inn bidrag til konkurransen som kan gi laget deres 20 000 kroner. Isachsen tror det er helt riktig aldersgruppe som skal komme fram med en løsning som kan få slutt på mobbeproblemet.

- De som tror noe annet, har alt for liten tiltro til ungdommen. Jeg håper de unge kan komme fram som gode eksempler for mennesker i alle aldre.

Fått høre det meste Hun har fått mange negative kommentarer, som for eksempel at hun er stygg eller dum, og at hun fortjener å dø.

- Det er jo standarden. Folk har også sagt at jeg burde henge meg, at familien min burde skamme seg. Slike ting. Jeg har vel egentlig fått høre det meste, forteller hun.

Det aller verste synes Isachsen er de som føler de skal ha retten til å gjøre noens dag dårlig, når man egentlig bare burde bygge hverandre opp.

- Når man begynner å tvile på seg selv på grunn av andres holdning, når man egentlig kunne vært selvsikker, det er også ille.

- Det er livet ditt Hun synes det er feigt av de som mobber på nettet, men synes det er verre «in real life», som hun sier. Det er hakket verre, selv om hun ikke synes noen av delene er greit.

- Det er så feigt gjort, og det burde helt klart ha vært strengere strafferammer på dette.

Hun tror man aldri kommer til å bli helt kvitt problemet mobbing, men håper folk vil stå sammen mot mobberne, og stå opp for seg selv.

- Man må tørre å si i fra, tørre å ta grep. Det er faktisk livet ditt det er snakk om, sier Isachsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer