Søren Berg forlater Viking

Går til Randers etter sesongen.

(Dagbladet.no): Viking og Randers FC har kommet til enighet om en overgang som gjør at Søren Berg vender tilbake til dansk fotball etter inneværende sesong, melder Vikings hjemmesider.

– Søren er en god og viktig spiller for oss og vil også være det ut sesongen 2007. Når vi likevel velger å selge Søren i etterkant av 2007-sesongen, er det etter å ha tatt hensyn til Sørens egne ønsker, sier sportsdirektør Egil Østenstad.

Søren Berg har spilt 43 kamper og scoret 7 mål siden han kom til Viking fra Odense sommeren 2006. Nå drar han altså tilbake til hjemlandet.

- Randers FC virker som en meget spennende klubb. De har vist de siste årene at de er seriøse. Ikke bare med tanke på å overleve i SAS-ligaen, men også med tanke på å etablere seg på øverste halvdel av tabellen, sier Søren Berg til B.T.

Viking starter nå arbeidet med å finne en erstatter for Berg.

– Vi har kommet fram til en avtale som ivaretar både Vikings og Sørens interesser. Dette er Søren fornøyd med fordi det har vært viktig for ham å få en avklaring i forhold til neste år. Dette gir oss også tid og arbeidsro i forhold til å finne en erstatter for Søren Berg, sier Egil Østenstad.

VENDER HJEM: Søren Berg jubler for Viking-scoring. Neste sesong spiller han i Randers FC. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX
VENDER HJEM: Søren Berg jubler for Viking-scoring. Neste sesong spiller han i Randers FC. Foto: ALF OVE HANSEN/SCANPIX Vis mer