Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sørensen irritert etter Carew-utspill

Valencia-spilleren John Carew har antydet at det ikke stilles nok krav til spillerne i Rosenborg. Rosenborg-ving Jan Derek Sørensen svarer med at Rosenborg er bedre uten Carew.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Når Carew sier noe slikt som at; «her nede stilles det krav til at man er skjerpet på trening», så må jo det forstås dit hen at det ikke stilles krav nok i Rosenborg. Det overrasker meg at han sa det han sa, og det irriterer meg at det ikke var noen av de andre gutta som så innslaget på TV, sier Sørensen til Adresseavisa.

Rosenborg-vingen er småirritert over Carews utspill. Sørensen er ikke enig med sin gamle lagkamerat.

- Hvis det er noen klubb i Norge det stilles krav til spillerne på trening, så må det vel være i Rosenborg.

John Carew forlot Rosenborg til fordel for spanske Valencia før EM-pausen i sommer. Ifølge Sørensen har Rosenborg blitt bedre etter at Carew ble solgt for 75 millioner kroner.

- Vi fungerer veldig bra som lag og er utrolig nok bedre nå enn da John Carew var her, sier Sørensen.

Frode Johnsen har tatt over Carews rolle i RBK-angrepet. Jan Derek Sørensen er storforøyd med den tidligere Odd Grenland-spissens inntreden i Rosenborg-laget.

- Det er lettere med Frode Johnsen enn med John, som var en individualist. Medspillerne har lettere for å forholde seg til Frode. Det har blant annet med oppspillene å gjøre. Det er viktig at spissen spiller ballen og ikke bare driver og dribler seg bort, sier Sørensen, som understreker overfor Adressseavisa at han hadde et veldig godt forhold til John Carew.

Dagbladet.no)