Sørensen og Flo fra start

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Nils Johan Semb overrasker trolig mange med laget mot Tyrkia i morgen. Her er Dagbladet.nos lag.

Etter tre forfall i går har Semb et opplagt problem med komponeringen av laget i treningskampen mot tyrkerne.

- Det er plundrete å ta ut et lag, spesielt på grunn av forfallene på midtbanen, sier Nils Johan Semb og legger til at først og fremst Petter Rudi og Bjarte Lunde Aarsheim kjemper om den sentrale midtbanerollen.

Etter landslagets siste trening tyder mye på at Rudi trekker det lengste strådet. Lokeren-proffen fikk mye tillit i angrepstreninga.

- Ja, det er drømmeposisjonen. Det er der jeg har spilt på klubblaget og der er jeg mest komfortabel, sier Rudi til Dagbladet.no.

Derek på kanten

Også Jan Derek Sørensen får trolig starte på Ullevaal i morgen. Gjennom nesten hele treninga fikk Dortmund-vingen prøve seg på høyrekanten. Steffen Iversen ser bombesikker ut som venstre indreløper, mens Roar Strand og Martin Andresen må knive om rollen på høyre i midten.

Helt framme får John Carew mer konkurransen enn han er vant til. Tore André Flo er helt klart i form, og Rangers-spissen fikk godord fra sjefen under formasjonstreninga.

Flo virker veldig opplagt, og Dagbladet.no tror han får sjansen fra start i morgen.

- Tore André er på gang, jeg så han i helga og han er på vei til å bli det vi vet han kan være, sier landslagsassistent Harald Aabrekk til Dagbladet.no etter den siste økta i dag.

Riise inn

På venstreback blir John Arne Riise foretrukket framfor Thomas Pereira, mens Erik Hoftun, Henning Berg og Christer Basma utgjør resten av backfireren.

I mål fortsetter Thomas Myhre på tross av manglende kamptrening. Men trolig får keeper Ivar Rønningen og flere andre reserver sjansen i løpet av kampen.

- Det ligger i kortene at vi har tatt med folk for å se dem i kampen. Det kan bli flere innhopp, sier Aabrekk.

Her er laget Dagbladet.no tror Nils Johan Semb velger i morgen kveld:

Keeper: Thomas Myhre

Høyreback: Christer Basma

Midtstoppere: Henning Berg og Erik Hoftun

Venstreback: John Arne Riise

Høyre kantspiller: Jan Derek Sørensen

Høyre indreløper: Roar Strand

Sentral midtbane: Petter Rudi

Venstre midtbane: Steffen Iversen

Venstre kantspiller: Ole Gunnar Solskjær

Spiss: Tore André Flo.

Hvem vil du ha på laget? Si din mening!

COMEBACK: Jan Derek Sørensen spiller trolig fra start for første gang på mer enn ett år for Norge.