Sørensen og Johansen satte karrierepunktum

Glimt delte poengene med Odd.

ENDELIG FARVEL: Stig Johansen (t.h.) tok i likhet med Jan Derek Sørensen farvel med Bodø/Glimt og norsk toppfotball etter en lang og innholdsrik karriere. Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen (t.v.) må dermed planlegge tilværelsen i Adeccoligaen uten de to ringrevene.Foto: SCANPIX
ENDELIG FARVEL: Stig Johansen (t.h.) tok i likhet med Jan Derek Sørensen farvel med Bodø/Glimt og norsk toppfotball etter en lang og innholdsrik karriere. Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen (t.v.) må dermed planlegge tilværelsen i Adeccoligaen uten de to ringrevene.Foto: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| • Bodø/Glimt - Odd Grenland 1-1.

Jan-Derek Sørensen (37) og Stig Johansen (37) tok farvel med eliteserien og Bodø/Glimt med uavgjort 1-1 for Odd Grenland.Veteranene har begge bestemt seg for å legge opp etter denne sesongen. Begge var med på Aspmyra søndag. Sørensen ble byttet ut da det sto igjen ti minutter å spille, mens Stig Johansen ble byttet inn etter 72 minutters spill. Johansen kunne fint ha blitt matchvinner fem minutter før full tid, men avslutningen ble akkurat ikke bra nok.

Sørensen, som fyller 38 år 4. juledag, har spilt toppfotball siden i 1992. Da var han Lyn-spiller. Oslo-gutten har blant annet to opphold i Bodø/Glimt bak seg og var også proff i Borussia Dortmund i en periode. — Et vemodig øyeblikk. Jeg hadde et par sjanser og hadde utrolig lyst på et mål, men dessverre ble det ingen scoring, sa Sørensen. Han flytter tilbake til Oslo i løpet av november måned. Framtiden er litt uviss.

— Nå skal jeg ha fri i en periode og være sammen med ungene. Det dukker nok opp noe på veien.

— Har du en trener i magen?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer