Sørensens enke:

- Sorgen er ubeskrivelig stor

Chris Anker Sørensen enke tar bladet fra munnen etter den tragiske ulykken som kostet mannen hennes livet.

MISTET EKTEMANNEN: Michelle Moestrup Sørensen klemmer sin mann etter den 20. etappen av Tour De France i 2012. Lørdag døde han. Foto: Nils Meilvang / NTB
MISTET EKTEMANNEN: Michelle Moestrup Sørensen klemmer sin mann etter den 20. etappen av Tour De France i 2012. Lørdag døde han. Foto: Nils Meilvang / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld kom den tragiske nyheten om at den tidligere danske proffsyklisten og TV-profilen Chris Anker Sørensen (37) var død. Sørensen døde etter en sykkelulykke i Belgia.

Nå har hans enke, Michelle Moestrup Sørensen, uttalt seg etter ulykken.

- Det var et helt uforståelig sjokk som rammet hele familien vår da mannen min, Chris Anker Sørensen, døde lørdag i en meningsløs trafikkulykke i Belgia, sier hun i en uttalelse gjengitt av danske TV 2.

Sørensen har de siste åra jobbet som sykkelekspert for danske TV 2, og var i Belgia i forbindelse med sykkel-VM.

- Sorgen og tapet er ubeskrivelig stort, og ingenting kan lindre den vanskelige prosessen vi nå må gjennom, sier Michelle Moestrup Sørensen.

LEGENDE: Chris Anker Sørensen la opp som sykkelist i 2018. Foto: Nils Meilvang / NTB
LEGENDE: Chris Anker Sørensen la opp som sykkelist i 2018. Foto: Nils Meilvang / NTB Vis mer

En hel sykkelverden har vært i sorg etter at nyheten ble kjent. Enka takker for alle støtteerklæringene som har strømmet inn.

- Men alle de vakre ordene om Chris, som nå strømmer inn fra nær og fjern, varmer oss veldig og hjelper i en fryktelig vanskelig tid, sier hun i uttalelsen.

Hun sier videre at familien har mistet en fantastisk far som var høyt elsket. Han etterlater seg to døtre.

- Jeg klarer rett og slett ikke tanken på at jeg ikke skal kysse mannen min igjen, og at jentene aldri igjen skal klemme verdens beste far - for det var han. En fantastisk far og en høyt elsket mann.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer