Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sørget for jackpot og mer cash

Vinner uten snørr på onsdag.

Jackpotsjefen. Per Oleg Midtfjeld holder tommelen opp for jackpot som han selv sørget for. Og nå kjører han V65-bankeren. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
Jackpotsjefen. Per Oleg Midtfjeld holder tommelen opp for jackpot som han selv sørget for. Og nå kjører han V65-bankeren. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

|||• Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!

Per Oleg Midtfjeld er regissøren bak onsdagens jackpot i V65-spillet.

Han sørget for at ingen fikk seks rette forrige onsdag, da han sendte inn Cromwell som vinner og den ene spilleren som sto igjen med sjansen til pottutbetaling rett ut.

Det betyr at det ligger to millioner ekstra i gevinster og til sammen 4,3 millioner i jerngryta som skal tømmes i V65-spillet.

I onsdagens jackpotomgang skal Midtfjeld sørge for cashen til spillerne. Han kjører Petula Santana, som har vært helt rå i det siste.

-Ja, hun har det. Jeg mener det dreier seg om en ny bra vinnersjanse. Selv om det har vært enkel motstand, og at hun møter bedre hester nå, sier Midtfjeld.

Men det er ikke selskapet som bekymrer Midtfjeld mest. Det har sneket seg inn en forkjølelse på stallen hans. Dette har gitt utslag enkelte ganger.

-Noen går bra, mens andre plutselig presterer langt under det de er gode for. Det skjedde igfjen mandag på Drammen travbane. Jeg var helt sikker på Barlav. Jeg mente han skulle vinne alle veier på forhånd. Men han var rett og slett elendig. Det er egentlig det jeg er mest bekymret for, når det gjelder Petula Santana.

Jeg får ingen signaler på forhånd, om noe er galt med hestene. Hvis de ikke hoster eller snørrer selvfølgelig. Da starter de selvsagt ikke. Det er mot slutten av løpene det gir utslag på de som ikke viser noen symptomer på forhånd, forteller Midtfjeld til dagbladet.no.

Datt ut av form

Midtfjeld er blitt berømmet i fagpressen om et forvandlingsnummer, etter at han fikk Petula Santana i trening for fire måneder siden. Men her er han ganske uenig.

-Det eneste jeg har gjort er å lette henne i balansen. Men dette er detaljer.

Faktum er at hun var i toppform da hun kom. Det var derfor eieren ville prøve henne på Østlandet. Men så datt hun ut av form. Det kan ha vært en reaksjon på grunn av flyttingen, mener Midtfjeld.

Men nå har hoppa funnet formen igjen. De to siste løpene har hun bare reist fra konkurrentene mot slutten og vunnet i suveren stil.

Så får vi se onsdag. Er hun frisk og uten snørr i nesa, er det i orden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling