Sørlie debuterte med 2. plass

Stian Sørlie hadde beste startspor, men endte likevel på 2. plass i debuten sin i det britiske formel BMW-mesterskapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg misforsto systemet med lysene da starten gikk. Det blir brukt samme startsystem som i formel 1, der ett og ett lys slukker etter hvert. Jeg ventet at det skulle komme et grønt lys, men det kom aldri. Dermed ble jeg stående nesten ett sekund etter at de andre hadde startet. Den dårlige starten ødela mye for meg, sa Stian Sørlie etter løpet.

Han var helt nede på en 5. plass underveis i løpet, men samlet seg mesterlig og kjørte opp til 2. plassen.

Underveis hadde også 21-åringen den aller beste rundetiden med en gjennomsnittshastighet på 182,7 km/t.

- Jeg lærte mye av tabben i starten. Det skal ikke gjenta seg, sa Stian Sørlie etter søndagens debutløp i det britiske formel BMW-mesterskapet.

I søndagens andre finalerunde hadde også Sørlie beste startspor, men på grunn av teknisk svikt på bilen kom han aldri til mål. Da det gjensto tre runder måtte han bryte.

- Tekniske problemer er en del av dette gamet, men selv om jeg måtte bryte søndagens andre løp, er jeg fornøyd med helgen, sa Stian Sørlie etter løpene. Foreløpig ligger han på 5. plass sammenlagt.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer