Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sørloth scoret i debuten i Nederland, men til ingen nytte

Stortap tross scoring.

SCORE: 
Alexander Sørloth scoret i debuten for Groningen.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
SCORE: Alexander Sørloth scoret i debuten for Groningen. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

Alexander Sørloth scoret i debutkampen for Groningen i nederlandsk æresdivisjon, men det endte med stortap på hjemmebane.

Nordmannen utlignet til 1-1 i det 27. minutt av hjemmekampen mot Utrecht, men gjestene scoret tre ganger i annen omgang og vant hele 4-1.

Ved scoringen fikk nordmannen ballen med ryggen mot mål, men spissen tok den pent ned, tverrvendte og avsluttet utakbart i hjørnet.

Likevel ble det en trist ettermiddag for Sørloth og laget, som har spilt fire kamper siden forrige seier. Sørloth spilte samtlige 90 minutter for hjemmelaget.

Bart Ramselaar, Timo Letschert, Chris Kum og Andreas Ludwig scoret for gjestene. De tre siste målene kom i løpet av et snaut kvarter tidlig i 2. omgang.

Før kampen hadde lagene like mange poeng. Utrecht klatret med seieren til 6.-plass på tabellen, mens Groningen er nummer ni.

- Jeg må berømme Utrecht for en god kamp, men vi var ikke i nærheten av vårt nivå, spesielt når vi ikke hadde ballen. Tre av fire mål kom på dødball, sa Groningen-trener Erwin van de Looi, ifølge klubbens nettside.

Sørloth ble klar for den nederlandske klubben i november. Han ble solgt fra Rosenborg, men hadde vært på lån til Bodø/Glimt i 2015.

Ajax slo Den Haag 1-0 borte med scoring av Amin Younes og forsvarte førsteplassen, tre poeng foran PSV Eindhoven. Sistnevnte vant storkampen mot tredjeplasserte Feyenoord foran 47.500 tilskuere i Rotterdam takket være scoringer av Héctor Moreno og Luciano Narsingh.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media