Alexander Sørloth med mål og assist

Sørloth-show i Leipzig-seier

Alexander Sørloth noterte seg for både et mål og en målgivende i Leipzig-seier.

I FORM: Alexander Sørloth er i storform for Leipzig om dagen. Foto: Reuters
I FORM: Alexander Sørloth er i storform for Leipzig om dagen. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Alexander Sørloth fikk sjansen fra start for RB Leipzig i kampen mot Freiburg i Bundesliga lørdag og sto bak to av målene i 3-0-seieren.

Den norske spissen har slitt med form og spilletid etter overgangen til tysk fotball, men nå ser det endelig ut til å løsne for 25-åringen.

I forrige ligakamp mot Borussia Mönchengladbach ble Sørloth matchvinner på overtid i 3-2-seieren etter at han ble byttet inn til pause. Dermed fikk han starte lørdagens kamp og tok veldig godt vare på muligheten.

Se sammendrag fra kampen her:

Christopher Nkunku hadde gitt Leipzig ledelsen 1–0 før pause og etter 64 minutters spill var det Sørloths tur til å sette ballen i mål. Laget vant ballen høyt i banen før Nkunku spilte fri Sørloth, som hadde få problemer med å score fra kort hold.

Som i kampen mot Mönchengladbach skulle Sørloth også sørge for en målgivende pasning, for etter 79 minutter serverte han svenske Emil Forsberg som satte prikken over i-en for Leipzig med 3–0.

Seieren sørget for at Leipzig tok over tabelltoppen før Bayern Münchens storkamp mot Borussia Dortmund lørdag kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer