Sorry, Marcus. De andre supporterne vil ikke ha deg

Bortsett fra én klubb.

USIKKER FRAMTID: Vålerengas supportere (bak) er blant dem som ikke føler noe stort behov for å forsterke sitt lag med Marcus Pedersen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
USIKKER FRAMTID: Vålerengas supportere (bak) er blant dem som ikke føler noe stort behov for å forsterke sitt lag med Marcus Pedersen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Marcus Pedersen (24) skulle få én million ekstra inn på konto om han reddet Brann fra nedrykk. De pengene sparte klubben. Fasiten for hamarsingen er tre mål på 1080 minutter. Nå har han 130 dagers kampfri før 1. divisjonssesongen 2015 sparkes i gang.

Hvis han ikke finner seg en annen klubb innen 6. april. Dagbladet skrev allerede i august at Pedersen og Brann har en avtale om at de kan avslutte kontrakten ved nedrykk. I går sa spissen følgende:

- Jeg har vel ikke bedret merkevaren min i høst, så jeg ser ikke helt bort i fra at jeg blir værende i Bergen for å prøve å skyte klubben opp i toppserien igjen. Men først og fremst må klubben ønske meg, så må jeg også vurdere hva som er rett for meg. Akkurat nå har jeg den kjipeste dagen i karrieren min. 

- Jeg har ikke noe svar til deg på dette nå, sier Marcus Pedersens agent Jack Karadas til Dagbladet.

- Vi må bruke litt tid på å se hva vi gjør. Gi oss et par uker, så kanskje vi vet mer. Akkurat nå kan jeg ikke utelukke noe som helst.

- Er over toppen Men han kan trolig utelukke ganske mange nærliggende alternativer, i hvert fall hvis vi skal lytte til norske fotballsupportere. For etter det Pedersen har vist i høst, en bølgedal som nådde sin bunn da han og resten av laget mislyktes så kapitalt mot Mjøndalen i kvalifiseringen - han ble belønnet med 1 på spillerbørsen i Bergens Tidende etter borteoppgjøret - er skepsisen mot den tidligere utenlandsproffen stor ute i Fotball-Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer