- Sorry, Monica

Arantxa Sanchez-Vicario (Spania): Monica Seles (USA) 7-6, 0-6, 6-2. Hun vant en av sitt lange tennislivs største seirer, men var likevel lei seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter å ha fått French Open-trofeet, innledet Arantxa Sanchez sin takketale med: - Sorry, Monica, at jeg slo deg. Et unikt bilde under en seiersseremoni i en stor idrettskonkurranse, med OL-president Juan Antonio Samaranch til stede. Arantxas følelser var de samme som hos de tusener på tribunene og millioner foran TV-skjermene.

Monica Seles var i alles hjerter denne dagen. Hun skulle vinne for sin nylig avdøde far, hvis giftering hun hadde hengende på en gullkjede rundt halsen under kampen.

Beundret

Den nesten uvirkelige scenen på Roland Garros fortsatte: Arantxa snudde seg mot Monica og sa at hun beundret henne for måten hun kjempet på etter sin fars død.

Monica nikket kort og det så ut som om skuffelsen etter nederlaget var blåst vekk med Arantxas ord.

Monica Seles var veldig i tvil om hun i det hele tatt skulle delta i French Open. Hun orket ikke å røre tennisracketen etter at faren døde i begynnelsen av mai.

Spilte for pappa

Etter et par uker, like før French Open, tok hun den opp igjen, og sa:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer